Din virksomhed er mere end dit regnskab

Selvom vi er et revisionsfirma, ved vi godt, at din virksomhed er langt mere end dit regnskab. Til gengæld ved vi også, at alt hvad du foretager dig, kommer til udtryk i regnskabet. Derfor rådgiver vi om alt det, der kan gavne regnskabet lige fra selskabsjura til generationsskifte.

Det er alt sammen noget, der kan forbedre din virksomheds resultat og vækste din forretning – og give os de bedste forudsætninger for at have en tæt relation mange år ud i fremtiden.

 

Vi tror på langvarige forhold

Hos Grant Thornton tror vi på langvarige kundeforhold – og statistikken taler sit tydelige sprog. Flere af vores kunder har vi fulgt gennem mange år på en rejse, hvor de har vækstet deres forretning i tæt samarbejde med os.

Gennem regelmæssig sparring, sans for at spotte nødvendigheden og modet til også at tage de svære snakke i tide, har vi rådgivet vores kunder om alle de mange spørgsmål, du før eller siden står overfor som virksomhedsejer eller -leder. Samtidig har vi gennem nærhed og lokalt engagement formået at skabe de bedste betingelser for alle vores kunders vækst – uanset størrelsen på deres virksomhed. For alle virksomheder rummer evnen til at vækste med den rette rådgivning.

 

Vores ydelser indenfor økonomisk rådgivning

Vi favner bredt i vores rådgivning, og kan bl.a. rådgive dig indenfor:

Vores økonomiske rådgivning

Budgetter og prognoser

Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med økonomistyring og at finde frem til at den rette budgetmodel for din virksomhed.

Generationsskifte

Et generationsskifte kræver grundig planlægning. Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring hele processen, så du kommer igennem generationsskiftet på bedst mulig måde.

Køb af virksomhed

En virksomhedshandel kan være en vanskelig proces, især hvis man aldrig har prøvet det før. Grant Thornton har mange års erfaring fra både små og store transaktioner og kan hjælpe dig gennem alle købsprocessens faser.

Opstart af virksomhed

Grant Thornton kan hjælpe dig med alt både før, under og efter stiftelsen. Vi udarbejder alle selskabsdokumenter, får godkendt selskabskapitalen, registreret dit selskab og evt. registreret for moms, arbejdsgiver eller import/eksport.

Rekonstruktion

Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring alt det praktiske i forbindelse med en rekonstruktion.

Rekruttering

Grant Thornton kan hjælpe dig med din rekrutteringsproces, så du får større sikkerhed for at ansætte den rigtige person til stillingen.

Salg af virksomhed

Grant Thornton kan hjælpe dig gennem alle salgsprocessens faser, når du planlægger at sælge hele eller dele af din virksomhed.

Selskabsstruktur, omstrukturering og virksomhedsomdannelse

Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring hele processen, hvis du har behov for at omstrukturere eller omdanne din virksomhed.

Strategisk udvikling og forretningsplaner

Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring den strategiske udvikling af din virksomhed enten ved hjælp af personlig rådgivning eller ved at deltage i dit advisory board.