Drømmer du om en kedelig hverdag med forfærdelige kollegaer? Så kan vi desværre ikke hjælpe dig

For i Grant Thornton tilbyder vi det stik modsatte: En varierende hverdag med spændende, faglige udfordringer, skønne kollegaer og fleksibiliteten til selv at præge dit arbejdsliv.

Hvorfor arbejde hos Grant Thornton? 

Hos os bliver du en del af en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. 

I Danmark er vi godt 600 personer fordelt på 10 forskellige kontorer både øst og vest for Storebælt. Som Danmarks syvendestørste revisions- og rådgivningsvirksomhed er vi store nok til at løfte selv de sværeste opgaver, men samtidig har vi stadig en størrelse, der gør det muligt at være tæt på hinanden og vores kunder. 

Den balance er vi stolte af. Men hvad siger vores medarbejdere om at arbejde hos os? Se selv i videoen her. 

 

Hvad kan Grant Thornton tilbyde dig?

En fleksibel hverdag

Vi er mere end vores arbejde, og der skal også være plads til både venner og familie såvel som fritidsinteresser og ferie. Og selvom der kan være travle perioder i vores branche, gør vi alt, hvad vi kan for, at din hverdag skal føles fleksibel, når du arbejder hos os.

Spændende opgaver og mange kundetyper

Som revisions- og rådgivningshus er vi vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger, går i dybden med deres forretning og helmer ikke før opgaven er løst og vores kunder tilfredse.

Mange sociale aktiviteter

At arbejde hos Grant Thornton er ikke kun arbejde. Julefrokost, sommerfest, fredagsbarer og mange andre medarbejderarrangementer er en fast del af livet i Grant Thornton. Eksempelvis har vi tidligere afholdt arrangementer som vinsmagning, paintball og grillmad, gokart-mesterskab, stand-up-comedy og meget andet.

Udlandsophold gennem vores internationale netværk

I Grant Thornton er der rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, udvide dit netværk og samtidig opleve verden. Gennem Grant Thorntons internationale netværk får du nemlig muligheden for at arbejde på internationale projekter over hele verden.

Lige adgang til barsel

I 2022 indførte vi lige barsel til alle. Det vil sige, at vi til både kvinder og mænd yder fuld løn under barsel i op til 24 uger. På den måde skal vores medarbejdere ikke bekymre sig om økonomien, inden de skal på barsel.

ANSVAR, UDFORDRINGER, FLEKSIBILITET & FRIHED

Bliv en del af holdet

Christina og Mie HR

Har du spørgsmål til en stilling hos os?

Så står vores HR-afdeling klar til at hjælpe. I Grant Thornton går vi meget op i, at du får en god start med grundig introduktion og oplæring, og at din nærmeste leder løbende holder opfølgende samtaler. 

Skriv til HR på hr@dk.gt.com

Følg med på Instagram

Få et kig bag facaden, når vi deler billeder og video fra hverdag og fest i Grant Thornton.