Er du klar til revision- og rådgivningsbranchen?

Når du vælger en karriere i revision- og rådgivningsbranchen, vælger du samtidig en karriere, der åbner mange døre. Og i Grant Thornton vil vi hjælpe dig med at opnå den karriere, du drømmer om.

Men hvorfor vælge en karriere hos Grant Thornton? Det sætter vores medarbejdere ord på i videoen herunder.

 

 

Hvad laver en revisor?

Der er vist ingen tvivl om, at de fleste revisorer har en kærlighed for tal og data. Men faktisk handler vores arbejde i høj grad om at skabe tryghed blandt kunderne. Vi sikrer nemlig, at kunderne kan stole på de tal, som vi gennemgår for dem – uanset om det er et finansielt regnskab eller et bæredygtighedsregnskab.

 

Som revisor er du meget mere end tal og regnskaber 

Du er danske erhvervsdrivendes foretrukne rådgiver, og det kræver flair for både mennesker og kundekontakt. Med mange forskellige typer af erhvervsdrivende har du berøring med et væld af sektorer, og netop den store variation sikrer dig en alsidig hverdag, hvor to dage sjældent er ens. 

 

Vi rådgiver inden for mange felter

Selvom vi altid har lavet masser af revision i Grant Thornton, er vi også et hus med helt andre rådgivningskompetencer. Det gælder blandt andet inden for bl.a. skat, moms og afgifter; køb og salg af virksomheder; it-revision og digitalisering; outsourcing og regnskabsservice; samt bæredygtighed og ESG. 

Bliv revisor-trainee

Start din karriere hos Grant Thornton. Lær mere om trainee-forløbet her og hør tidligere og nuværende trainees fortælle om deres forløb.