Er revisionsbranchen noget for dig?

Når du vælger en karriere i revisionsbranchen, vælger du samtidig en karriere, der åbner mange døre. Det gælder, hvad enten du ønsker at fortsætte inden for branchen, og måske videreuddanne dig, eller på sigt tænke dig at prøve kræfter med en anden branche.

Inden for branchen er der rig mulighed for at dygtiggøre dig og udvikle dine kompetencer gennem uddannelse. Gennem din karriere stifter du bekendtskab med mange facetter af virksomhedsdrift- og økonomi, og du bliver derfor i stand til også at kunne varetage jobs i andre brancher.

Den brede pallette af organisatoriske kompetencer, kombineret med den dybe økonomiske forståelse, som du kommer i besiddelse af, sikrer dig dermed en høj grad af jobsikkerhed – hvad enten du ønsker at udfolde dit talent indenfor eller udenfor branchen.

Som en del af Grant Thornton International har du tillige mulighed for at beskæftige dig med internationale klienter, deltage i kurser med dine internationale kollegaer, samt mulighed for udstationering, hvis det har din interesse.

Læs om de mange veje ind i revisionsbranchen her (fra 'FSR - danske revisorer').

Bliv revisor-trainee

Start din karriere hos Grant Thornton. Lær mere om trainee-forløbet her og hør tidligere og nuværende trainees fortælle om deres forløb.