Gode muligheder for uddannelse og dygtiggørelse

Hos Grant Thornton tilbyder vi flere muligheder for uddannelse:

  • 2-årigt trainee-forløb for nye medarbejdere med HHX, Financial Controllers eller Finansøkonomer eller lignende
  • Interne kurser for alle medarbejdere
  • HD og CMA
  • SR for de medarbejdere, der ønsker at gå hele vejen
    Efteruddannelse – både obligatorisk og frivilligt.

 

GT Akademi I – Traineeprogram

Vi uddanner og underviser trainees, som ønsker at blive revisorer. Som trainee kommer man ofte med en baggrund fra HHX, financial controller eller lign., og kan herfra bygge videre på sin karriere hos os.

Trainees følger GT Akademi I, som er vores egen interne uddannelse, hvor der undervises i blandt andet regnskabets bestanddele, revisionsprocesser og -mål, person- og virksomhedsskat og meget, meget mere.

Forløbet er modulopbygget med 8 temaer fordelt på hver 2-3 dage. Hvert modul afsluttes med en test, og når alle moduler er bestået, udstedes kursusbevis for gennemført uddannelse.

Parallelt med det daglige arbejde og de interne kurser, læses HD, herefter cand.merc.aud. og muligvis også SR Akademiet – vi støtter naturligvis hele vejen, og betaler også for uddannelserne.

 

GT Mentor

Som trainee tilknyttes du en mentor, som støtter og vejleder dig i dine daglige opgaver, og sørger for, at du løbende bliver tilført nye opgaver i takt med, at du udvikler dine faglige kompetencer. Herudover sørger din mentor for, at du integreres i det sociale miljø i Grant Thornton.


GT Akademi II – Grundlæggende Leder

Når du når cand.merc.aud.-niveau, kan du indstilles til GT Akademi II – Grundlæggende Leder. Her er der fokus på den enkelte og dennes eventuelt kommende rolle som leder i Grant Thornton.

Uddannelsen Grundlæggende Leder har til hensigt at inspirere og motivere deltagerne via en attraktiv og spændende udviklingsproces.
Deltagerne bringer sig selv i spil i arbejdet med temaer som personlig udvikling, samarbejde, kommunikation og lederskab.

Efter deltagelse har hver deltager etableret personligt fokus og ansvarlighed i forhold til egen udvikling og lederskab, fået relevante værktøjer og træning i samtale, feedback og personlig udvikling, arbejdet med en individuel plan for udvikling både personligt og karrieremæssigt samt styrket netværksrelationer i Grant Thornton og samarbejdskompetencer generelt.

Forløbet afholdes over en introdag, 2x2 moduldage samt en afsluttende session med efterfølgende middag.