Afgifter: Få overblik og klar besked

Kender du alle reglerne for de afgifter, der skal betales i din branche? Eller hvordan de er skruet sammen og afgiften beregnes, samt hvilke fradrag der er?

Det betaler sig altid at lade Grant Thornton kontrollere både moms og andre afgifter, før du afregner med SKAT. Vi er godt klædt på til opgaven, og har nogle af branchens tungeste specialister siddende, som ikke laver andet.

For moms er ikke bare moms. Der findes mange forskellige former for moms, som f.eks. brugtvognsmoms, rejsemoms, moms på ejendomme og mange flere. Handler du med udlandet, eller har en webshop, der sælger til udenlandske kunder, skal du også være opmærksom på, hvor meget du må sælge i de enkelte lande, før du skal momsregistreres i landet.

Vi har styr på alle momsreglerne – og kan sætte det korrekt op i jeres økonomisystem.

 

Solide spidskompetencer i moms og afgifter

Grant Thornton har specialister med mange års erfaring med både lovgivningen, systemerne og den praktiske håndtering af moms og afgifter. Det giver både kompetence og overblik i rådgivningen, og sikrer at der bliver taget hånd om de små ting, inden de vokser sig større eller løber op.

Samtidig sikrer eksperternes undervisningserfaring, at den rådgivning de giver, er til at forstå og foregår i øjenhøjde med både dig og dine medarbejdere. Det gør det let at følge deres anvisninger, og nemmere at huske og at overholde dem i fremtiden.

 

Altid opdateret med den nyeste udvikling

Vores skatte-, afgifts- og momsspecialister holder sig løbende opdateret med den nyeste udvikling inden for love og regler. Ikke bare herhjemme, men i alle de lande som vi traditionelt handler med.

Det betyder, at du altid kan trække på den nyeste viden hos os – og få besked om ændringer i god tid. Det gør det nemmere at forberede, rette ind og tage eventuelle økonomiske virkninger af ændringerne med i jeres planlægning og prisstruktur. På den måde er du sikker på altid at få den rigtige rådgivning dine moms- og afgiftsafregninger fra branchens mest erfarne øjne.

 

Få ro i maven med et afgiftstjek

Hos Grant Thornton kan vi både tjekke den moms og de afgifter, I har betalt, og dem I skal betale. Derudover kan vi sætte jeres økonomisystem op på en sådan måde, så det altid anvender de rigtige satser og beregningsmetoder. Dermed undgår I problemer med SKAT og ubehagelige ekstraregninger.

Vores dygtige eksperter gennemgår alle posteringer og angiver, hvad der bør ændres. På baggrund af deres store viden og indsigt, finder de ofte fejl, som faktisk i mange tilfælde er til virksomhedernes fordel. Derfor betaler et moms- og afgiftstjek sig altid!

Ønsker du at undgå forkerte afregninger eller andre fejl, der med tiden kan løbe op, er det en god ide at lade vores eksperter sætte alting korrekt op i dit økonomisystem. Vi kan både opsætte det med korrekte satser og programmere systemet til at håndtere de oftest komplekse regler, der tit er på området. Det sikrer, at du afregner korrekt og får de rette fradrag. Det giver ro i maven og sikkerhed for, at alt kører, som det skal.

Relaterede kompetencer

Skat

Vi giver dig skatterådgivning, der er til at forstå og sørger for at skatten ikke bliver højere, end den skal være. Derudover kan vi rådgive dig om de skattetekniske konsekvenser, som f.eks. ejerskifte, generationsskifte eller investeringer kan give dig og din virksomhed.