Revision og rådgivning er to sider af samme sag

Vi håndterer både små og store regnskabs- og revisionsopgaver og er optaget af at sikre, at du får det bedste overblik over din økonomiske situation. Vi udarbejder dine påtegninger og erklæringer på årsrapporter, regnskaber og andre økonomiske opgørelser samt dine interne kontroller og systemer.

Når du bliver kunde hos os, sammensætter vi et team bestående af en partner og et antal medarbejdere, der har erfaring og indsigt i lige netop dine forhold og din situation. Vi giver dig altid en primær kontaktperson - typisk en partner - som både har overblik og dyb indsigt, og som kan trække på specialister i vores organisation efter behov.

For os er der aldrig tale om standardrevision - vi har fokus på netop din virksomhed, når vi har din sag. Vi tilstræber, at komme med anbefalinger, der samtidig kan medvirke til at forøge værdien af din virksomhed. Vi er derfor kendt for at være forretnings- og serviceorienterede i vores arbejdsform.

Vi udarbejder dine påtegninger og erklæringer på årsrapporter, regnskaber og andre økonomiske opgørelser samt dine interne kontroller og systemer.

Vores revision sikrer, at din virksomhed får rapportereret I overensstemmelse med lovgivning og aftaler. Vores påtegninger og erklæringer giver din virksomhed høj troværdighed og pålidelighed i forhold til omverdenen.

Både lokalt og internationalt bruger vi gennemarbejdede arbejdsmetoder og værktøjer, som er ajourførte i forhold til lovgivningen. Vi tilpasser dem til din virksomhed - uanset om du har en enkeltmands- eller børsnoteret virksomhed.

 

Regnskab

Vi står gerne for udarbejdelse af din årsrapport, perioderegnskab m.v. ligesom vi har masser af erfaring med regnskabsanalyser og budgetkontroller.

Vi er optaget af at sikre, at du får det bedste overblik over din økonomiske situation.

Har du brug for rådgivning?