Start din karriere hos Grant Thornton

Som revisortrainee vil du stifte bekendtskab med mange facetter af virksomhedsdrift- og økonomi. Den brede pallette af organisatoriske kompetencer og nære kunderelationer kombineret med den dybe økonomiske forståelse, som du kommer i besiddelse af, sikrer dig en høj grad af jobsikkerhed.

Hør tidligere/nuværende trainees og studentermedhjælpere i Grant Thornton fortælle om hvordan det er at arbejde hos os. 

 

Christian Trolle Raunstrup, revisor og tidligere trainee

”Jeg kan godt lide at arbejde hos Grant Thornton, fordi jeg får mulighed for at være tæt på kunderne og skabe værdi for dem. Jeg har med forholdsvis lidt erfaring fået stort ansvar for mine kunder. Hos Grant Thornton føles det ”småt” på den måde, at man ikke er en del af noget kæmpestort med mange tusind medarbejdere, men at man kender de fleste, der arbejder her. Jeg har ikke fornemmelse af at være et lille tandhjul i en kæmpe motor. Men samtidig har vi stadig in-house specialistafdelinger og gode forhold, som minder om det, de store revisionskontorer kan tilbyde – så der er heste nok i GT-motoren til mig.”

2-årigt trainee-program

Vi uddanner og underviser trainees, som ønsker at blive revisorer. Som trainee kommer man ofte med en baggrund fra HHX, financial controller eller lignende, og man kan herfra bygge videre på sin karriere hos os.

Trainees følger GT Akademi I, som er vores egen interne uddannelse, hvor der undervises i blandt andet regnskabets bestanddele, revisionsprocesser og -mål, person- og virksomhedsskat og meget meget mere.

Forløbet er modulopbygget med otte temaer fordelt på hver 2-3 dage. Hvert modul afsluttes med en test, og når alle moduler er bestået, udstedes kursusbevis for gennemført uddannelse. Parallelt med det daglige arbejde og de interne kurser læses HD, herefter cand.merc.aud. og muligvis også SR Akademiet – vi støtter naturligvis hele vejen, og vi betaler også for uddannelserne.

Som en del af Grant Thornton International har du tillige mulighed for at beskæftige dig med internationale klienter, deltage i kurser med dine internationale kollegaer og at blive udstationeret, hvis dette har din interesse.

 

Ledige traineestillinger hos Grant Thornton

Vi søger lige nu trainees til vores kontor på Sjælland. Læs mere og søg stillingerne herunder: