Løsningsorienteret tilgang til rollen som rådgiver og sparringspartner

Grant Thornton udfører revision og rådgivning for et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder inden for teknologi, kommunikation, medier og underholdning. Vores industrigruppe er sammensat af en partnergruppe, som alle har stor erfaring fra industrien og en løsningsorienteret tilgang til rollen som rådgiver og sparringspartner for jeres virksomhed.

Om din virksomhed er på udkig efter at foretage opkøb, udvide til nye geografiske markeder eller andet, er vores industrispecialiser klar med deres viden og erfaring som kan hjælpe din virksomhed med at vækste.

  • Global viden, kendskab til lokale forhold. Vi forstår de revisions- og regnskabsmæssige forhold samt de skattemæssige forhold, regulativer og forretningsmæssige forhold der hvor virksomheden drives eller der hvor virksomhedens drift ønskes i fremtiden.
  • Vi understøtter dine delmål med vækst for øje. Hvad enten det omhandler opkøb, lancering af nye produkter eller udvidelse til nye markeder, kan vi hjælpe Jer til vækst. 

 

Hurtig udvikling og konstant forandring

Teknologibranchen er ensbetydende med hurtig udvikling og en konstant forandring. Evnen til at tilpasse sig, er kritisk for at opnå succes. Hvad der blev anset for banebrydende teknologi for få år tilbage, anses i dag for at være standardprodukter.

Vores partnerdrevne industrigruppe, har den fornødne tilpasningsevne og strategiske fokus til at matche netop Jeres virksomhed.

  • For os handler det om vækst. Vores strategiske fokus, giver os en dybdegående viden om hvad der følger med det, at drive virksomhed i teknologibranchen.
  • Maksimer vækst ved at minimere risiko. Nyskabelse medfører risici. I teknologibranchen kan manglende risikostyring have fatale konsekvenser for selskabets drift. Vi specialiserer os i, at rådgive om at reducere finansiel, operationel og regulativ risiko, sådan at der ikke opstår overraskelser under vejs. 

 

Global interaktion og informationsdeling

Telekommunikation-, medie- og underholdningsvirksomheder er stærkt påvirket af den teknologiske udvikling, som styrker muligheden for global interaktion og deling af informationer. Udbredelsen af smartphones og apps, er nogle af de mest synlige bidrag til global interaktion og deling af informationer. Stigende konkurrence samt ændringer i kundernes forventninger betyder at, din kommunikations-, medie- eller underholdningsvirksomhed konstant er tvunget til at udvikle sig i henhold til markedets hurtigt skiftende forventninger.

Hos Grant Thornton tilbyder vi praktisk kunnen og brancheerfaring, som kan give jeres virksomhed en konkurrencemæssig fordel.

Som kunde hos Grant Thornton, vil I bemærke en høj grad af partnerinvolvering, og løsninger leveret af højt kvalificerede medarbejdere som brænder for at finde løsninger til jer.

 

Vores team indenfor teknologi, kommunikation, medier og underholdning

Vores industrigruppe er sammensat af en partnergruppe, som alle har stor erfaring fra industrien og en løsningsorienteret tilgang til rollen som rådgiver og sparringspartner for Jeres virksomhed.

Kontakt en af vores partnere i industrigruppen, hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for jer.