Revision og rådgivning inden for shipping og transport

Grant Thornton udfører revision og rådgivning for en lang række mindre og mellemstore virksomheder inden for shipping og transport. Vores Shipping and Transportation gruppe er sammensat af partnere som har et stort branchekendskab og med en løsningsorienteret tilgang til rollen som rådgiver og sparringspartner.

Vi tager os tid til at lære dig og din virksomhed at kende, så vi kan tilpasse vores rådgivning om løsninger til det du har behov for. Det kræver indgående kendskab at yde en optimal og professionel rådgivning.


Drift og optimering af jeres skattemæssige forhold 

Særligt fokusområde inden for Shipping og Transportation branchen relaterer sig til jeres drift og optimering af jeres skattemæssige forhold – herunder især for shipping inden for tonnageskattelovens bestemmelser. Vi giver en tilpasset rådgivning som sikrer en optimal selskabsstruktur både med henblik på risikoafgrænsning og optimering af jeres drift og skattemæssige stilling.

I Grant Thornton er Shipping og Transportation en af de industrier vi har særlig fokus på, og også særlig erfaring med. Vi er proaktive i vores rådgivning og ser muligheder frem for udfordringer.

Vi er tilknyttet et internationalt samarbejde - Grant Thornton International -  hvorfra vi også kan trække på revisorer til løsning af rådgivnings- og revisionsopgaver af i udlandet. Overvejer du at ekspandere eller etablere dig i udlandet sidder vores internationale samarbejdspartnere klar til at rådgive dig til den rette løsning.


Vores shipping- og transport-team

Vores industrigruppe er sammensat af en partnergruppe, som alle har stort branchekendskab og som har løsningsorienteret tilgang til rollen som rådgiver og sparringspartner for jeres virksomhed til håndtering af komplekse og krævende udfordringer.

Kontakt os for et uformelt møde.