Revisor hos Grant Thornton

Vi ansætter løbende dygtige medarbejdere, og man er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Hos Grant Thornton skal man holde af en travl, varieret og spændende hverdag, hvor tæt samarbejde og personlig dialog er med til at løse den enkelte kundes behov. Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder.

Søger du som revisor vil dine opgaver primært omfatte revision, udarbejdelse af regnskab, anden regnskabsassistance, skatteopgørelser og rådgivning.  Du får selvstændigt kundeansvar, men arbejder også i teams om de større kunder.

Søger du som regnskabskonsulent er tæt samarbejde og dialog med kunden og den ansvarlige revisor med til at løse kundens behov, herunder finansbogholderi, lønbehandling, løbende regnskabsstyring og ledelsesrapportering. Du får selvstændigt kundeansvar, arbejdsopgaverne er alsidige, og omfatter all round bogholderi. Nogle dage er travle og lange, og andre dage mere rolige – en fleksibel arbejdsuge skal påregnes.

Vi arbejder hovedsageligt med danske kunder, dog vokser mængden af vores internationale kunder løbende. Der er mulighed for selvstændigt kundeansvar og alsidige arbejdsopgaver, der understøtter medarbejderens videre udviklings- og uddannelsesforløb.

Læs mere om at være ansat hos os her.

Send din ansøgning vedlagt CV, eventuelt eksamensbeviser og et vellignende foto til job@dk.gt.com.