Vi hjælper dig med administration, regnskab og løn, så du kan bruge tiden på din kerneforretning

Når du outsourcer til Grant Thornton, er du sikret et bedre overblik over din økonomi. Den ansvarlige for din virksomheds outsourcing vil være en sparringspartner med erfaring i økonomistyring og bogholderi. Du kan derfor være 100% tryg ved kvaliteten.

Vi tilbyder dig de bedste digitale løsninger. Vi har teams, der løbende scanner markedet for applikationer inden for digitalisering og automatisering og tester disse for at kunne tilbyde og anbefale dig de mest optimale digitale løsninger.

Eksempler på digitale løsninger:

 • Automatiseret bilagshåndtering fra modtagelse af bilag i digitaliseret form, til online godkendelse og automatisk bogføring.
 • Automatisk betaling når bilaget er digitalt godkendt.
 • Udlæg håndteret via apps integreret til økonomi/ERP-systemet.
 • Automatiserede lønkørsler hvor medarbejdere indtaster variable lønelementer og fravær via apps - integreret til løn applikationen og økonomisystemet.
 • Automatiserede afstemningsprocesser via integration mellem bank og økonomisystem.


Fordele ved digitale løsninger:

 • Online, aktuelt opdateret regnskab giver grundlag for hurtige og gode virksomhedsbeslutninger.
 • Både du, vi og din revisor sparer tid og penge.
 • Hurtig online adgang til bilag i stedet for papirbilag på arkiv.
 • Digitale bilag er mere sikre end fysiske.
 • Digital håndtering af bilag reducerer manuelle fejl og øger kvaliteten i bogføringen og rapporteringen.
 • Vi anvender alle relevante digitale platforme og systemer fx E-conomic, Budget 123 og Roger.
 • Hjælp til årsrapport : Vi tilbyder også at indberette din årsrapport til Erhvervsstyrelsen med en erklæring fra en statsautoriseret revisor.

Læs mere om vores øvrige digitale ydelser. 


Tre gode grunde til at outsource bogføringen

Vælger du at outsource din bogføring til Grant Thornton, får du alle de stordriftsfordele, der er ved at arbejde sammen med et revisionshus om din bogføring.

1. Du får et team af eksperter

Vi dækker hele landet via vores digitale løsninger. Når du helt eller delvist outsourcer dit bogholderi, administration, løn, regnskabsaflæggelse og økonomistyring til en medarbejder hos Grant Thornton, får du tilknyttet en fast medarbejder med et team i ryggen, som ser sig selv som en del at din virksomhed.

En bogholder fra Grant Thornton har altid et stort bagland af interne specialister, der kan trækkes på ved tvivlsspørgsmål. Derudover har vi stor respekt for deadlines. Og da vi arbejder i teams, er du sikker på, at der altid er back up på dine opgaver, og at aftalte deadlines overholdes.

Bogholderen kan også bistå med uvurderlig viden, når I skal starte nye forretningsområder op. På den måde undgår du, at noget bogføres forkert, ligesom du slipper for ubehagelige overraskelser, når moms, afgifter og skat skal betales, da det hele kommer rigtigt på plads fra starten.


2. Din bogholder er altid opdateret

De fleste bogholdere, der sidder alene i en virksomhed, mangler tit nogen at sparre med, når der opstår problemer i eller tvivl om bogføringen. Samtidig kan det også være svært at finde tid i hverdagen til at holde sig opdateret med de seneste nye lovgivningsmæssige krav. Efteruddannelse kan også være svært få passet ind, ligesom der sjældent er tid til at få et helikopteroverblik over de arbejdsprocesser I har, for at se, om de kan gøres enklere.

Alt det bliver nemmere med en ekstern bogholder, der kommer med viden og erfaringer fra andre lignende virksomheder – og har sit store bagland at trække på.

Derudover holder vi dig løbende opdateret om ny lovgivning og regler inden for skat, erhvervslovgivning m.m., så du kan være på forkant i forhold til din virksomhed.


3. Du får en mere fleksibel ressource

Er din virksomhed meget sæsonpræget, har du måske ikke helt det samme brug for en bogholder udenfor som i sæsonen. Men med en fastansat bogholder er der sjældent mulighed for at skrue op eller ned for arbejdstiden. Den er den samme hele året rundt.

Vælger du at outsource bogholderiet til os, får du helt automatisk den fleksibilitet, du har brug for. Er der måneder i året, hvor du ikke har helt den samme mængde bilag, der skal bogføres, skruer vi bare ned for timeantallet.

Når du så kommer ind i sæsonen, skruer vi op for timeantallet igen – og kan sætte flere ressourcer på, hvis det skulle være nødvendigt.


Vores outsourcingydelser indenfor bogføring

Helt specifikt kan vi hjælpe jer med:

Uanset om du vælger at outsource alle jeres administrative opgaver eller blot nogle af dem til Grant Thornton, sparer du tid og ressourcer. Du får en professionel sparringspartner og et online opdateret overblik over din virksomheds tal til brug for din økonomistyring. Overblikket sikrer, at du bedre kan forudse konsekvenserne af forskellige handlingsplaner for både indtjening, likviditet og øvrige regnskabstal.


Vil du høre mere?

Ring og book et møde med en af vores outsourcing rådgivere og få inspiration til effektiv administration, økonomistyring og digitalisering.

Relaterede kompetencer

Digital bogføring

Kom godt i gang med digital bogføring.

Manuel bogføring

Bogføring hos dig eller os efter dine ønsker.