Manuel bogføring af bilag

Skal du have hjælp til bogføringen, skal vi bruge alle de bilag, som du skal have bogført samt kontoudtog fra banken og andre steder, hvor I håndterer jeres penge. Så kan vi bogføre det hele, sørge for momsafregningen og klargøre regnskabet til revision. Vi kan også klare dit lønregnskab og alle andre former for bogholderopgaver.

Vi kan foretage bogføringen ude hos dig. Så kommer vi på nogle fast aftalte dage og ajourfører dit regnskab – enten i det regnskabsprogram du allerede bruger, eller det regnskabsprogram vi selv anvender.

Men vi kan også bogføre dine bilag hos os. Så sender du dem bare ind til os, eller kommer forbi med dem på nogle fast aftalte dage. Så klarer vi bogføringen – og alt det andet regnskabsmæssige, du har brug for hjælp til.


Du behøver ikke skifte regnskabsprogram!

Selvom det er os, der bogfører dine bilag, behøver du ikke skifte til vores regnskabsprogram. Vi kan bruge alle de mest udbredte regnskabsprogrammer, som f.eks.:

  • Dinero, som er et regnskabsprogram i skyen. Det er lynhurtigt blevet populært blandt nystartede og mindre virksomheder. Vi kender det indgående, og anvender det hos flere af vores kunder.
  • E-conomic, som var den første regnskabstjeneste i skyen. Det har stor udbredelse blandt mindre og mellemstore virksomheder. Vi har været med lige siden starten, og kender derfor systemet indgående.
  • Billys Billing, som også er en populær regnskabstjeneste i skyen. Den anvendes af mange nystartede og mindre virksomheder. Vi har flere kunder, der anvender systemet og har derfor stor erfaring med det.
  • Microsoft Dynamics AX, som er videreførelsen af Damgaard Datas Axapta. Det er meget udbredt blandt mellemstore og store virksomheder. Vi kender AX indgående, og har brugt det lige siden Damgaard-dagene.
  • Microsoft Dynamics NAV, som er videreførelsen af Navision. Regnskabssystemet er også udbredt blandt mellemstore og større virksomheder. Vi har brugt det lige siden det var dansk, og kender det derfor indgående.


Har du brug for hjælp til manuel bogføring, så kontakt endelig en af vores eksperter herunder.

Relaterede kompetencer

Outsourcing af bogholderiet

Overlad din bogføring til os.

Digital bogføring

Kom godt i gang med digital bogføring.