Årsrapport

 

Grant Thornton Danmark har endnu en gang oplevet vækst i både medarbejdere og omsætning, men årets højdepunkt blev fusionen med Kvist & Jensen og National Revision i starten af oktober 2023. 

Det betød nemlig, at Grant Thornton kunne byde velkommen til 200 nye ansigter, og at vi som virksomhed for første gang i vores historie blev landsdækkende i Danmark. Sidst på året havde vi også glæden af at kunne byde velkommen til halvdelen af TT Revision som en del af Grant Thornton. I dag tæller Grant Thornton Danmark 600 personer fordelt på 10 forskellige kontorer både øst og vest for Storebælt.

Det er en stor milepæl for vores virksomhed.

I årsrapporten for 2023 kan du blive meget klogere fusionen, men der er også meget andet spændende indhold.

  • Læs blandt andet om, hvordan en række af vores egne medarbejdere ser på både udfordringerne og mulighederne i revisions- og rådgivningsbranchen. Deres tanker giver indblik i, hvordan en karriere hos Grant Thornton kan udfolde sig.
  • Grant Thornton er meget mere end revision, og derfor har vi i år også bedt lederne af vores specialiserede afdelinger se tilbage på det år, de hver især har haft i Grant Thornton for at give en dybere indsigt i deres forretninger.
  • I årsrapporten findes også en række interessante interviews. Blandt andet en samtale på tværs af revisorbranchens generationer med manager Neel Pedersen og partner Jan Tønnesen, som sætter ord på, hvordan det er at arbejde sammen på tværs af generationsforskelle. Partner på vores kontor i Grenaa, Ruben Stæhr, fortæller om, hvordan det har været at blive en del af Grant Thornton efter fusionen. Derudover ser vores direktion, Brian Rasmussen, Thomas Hedegaard og Claus Carlsen, også tilbage på 2023 og reflekterer over fusionerne i 2023 og det videre arbejde i 2024.


God læsning! 

Læs vores årsrapport for 2023 her

 

Tidligere årsrapporter

Læs tidligere årsrapporter her:

Årsrapport for 2022

Årsrapport for 2021