Tidligere event: tirsdag den 28. februar 2023

Bliv opdateret på de nye bogføringsregler og hør, hvordan du kommer i mål med digitaliseringsprocessen, når vi inviterer til en snak om den nye bogføringslov tirsdag den 28. februar kl. 15:00 – 16:45 på vores kontor i København.

I maj 2022 vedtog Folketinget en ny bogføringslov. Hovedoverskriften i den nye lov er digitalisering – krav om digital bogføring og digital opbevaring af bilag.

Allerede den 1. januar i år skulle alle virksomheder, med et regnskabsår som følger kalenderåret, have en bogføringsprocedure klar, mens virksomheder, der aflægger årsrapport efter årsregnskabslovens regnskabsklasse B – D, skal bruge et digitalt bogføringssystem (tidligst) den 1. juli 2024.

Vi anbefaler, at du allerede nu sætter dig ind i reglerne og overvejer, hvordan du kan leve op til de nye regler. Særligt hvis du har et bogføringssystem af ældre dato, tager implementering af et nyt system tid.

Du vil blandt andet få svar på:

  • Hvornår træder reglerne i kraft, og hvad skal opbevares digital?
  • Hvordan kommer jeg i gang, og hvor lang tid tager det?
  • Hvordan finder jeg den rigtige leverandør?

Til gå-hjem-mødet vil Christina Riise Dahl og Michael Beuchert fra Grant Thornton fortælle om de generelle regler vedrørende den nye bogføringslov, mens Christian Agger fra Digitalthinking vil fortælle, hvordan man som virksomhed kommer i mål en digitaliseringsproces. Derudover kommer Brit Markussen fra Cerama og fortæller om deres digitaliseringsproces og erfaringer, hvor de er skiftet fra en gammel C5 løsning til et andet system.

Arrangementet er for virksomhedsejere, regnskabsansvarlige, økonomichefer eller for dig, som er ansvarlig for virksomhedens digitale omstilling.

 

Program

15:00 – 15:10 Velkomst
15:10 – 15:30 Opdatering & status på den nye bogføringslov v/ Christina Riise Dahl, revisor i Grant Thornton & Michael Beuchert, partner i Grant Thornton
15:30 – 16:00 Digitalisering af virksomheden v/ Christian Agger, direktør, Digitalthinking
16:00 – 16:15 Digitaliseringsoplevelsen fra et kundeperspektiv v/ Brit Markussen, direktør, Cerama  
16:15 – 16:45 Networking

 

Dine personlige data behandles i overensstemmelse med vores .

Til arrangementet vil der blive taget situationsbilleder og -video af oplægsholdere og publikum til brug for markedsføring af Grant Thornton på følgende kanaler, dog ikke begrænset til: Grant Thornton Danmarks hjemmeside, sociale medier, PowerPoints, internt medarbejdermagasin m.v. Vi vil herudover tage billeder og optage video af personer, hvor det ikke kan betragtes som værende situationsbilleder (mere end tre personer). Ønsker du ikke at medvirke, så tag venligst fat i fotografen på dagen.

Indlægsholdere

Billede af Michael Beuchert
Statsautoriseret revisor | Partner

Grant Thornton

Billede af Christina Riise Dahl
Revisor, HD-R
Christina Riise Dahl Følg på LinkedIn

Grant Thornton

Christian Agger
Managing Partner
Christian Agger Følg på LinkedIn

Digitalthinking

Billede af Brit Markussen
CEO
Brit Markussen Følg på LinkedIn

Cerama A/S