Nyhed

Halvdelen af TT Revision fusionerer med Grant Thornton

Fusion med TT Revision - featured
Vi er glade for at annoncere, at halvdelen af TT Revision bliver en del af Grant Thornton per 1. januar 2024.

Ved årsskiftet byder vi 13 nye kollegaer fra TT Revision velkommen hos Grant Thornton på kontoret i Stockholmsgade. Direktør og partner i Grant Thornton Brian Rasmussen ser frem til at styrke vores kompetencer yderligere: 
 
”De nye kollegaer fra TT Revision vægter, ligesom os, kompetent rådgivning og den nære kunderelation højt, og det er en af grundene til, at vi er et godt match. Hos Grant Thornton glæder vi os til at udvide med to nye partnere, Thøger Rude Andersen og Morten Kertész, og 11 medarbejdere. Med fusionen styrkes vores kompetencer yderligere, hvilket kommer vores kunder til gode.”  


 
Fælles værdier 

Forud for fusionen opdeles TT Revision i to, hvoraf den ene halvdel af holdet, med Thøger Rude Andersen og Morten Kertész i spidsen, bliver en del af Grant Thornton. Om sammenlægningen udtaler partner Thøger Rude Andersen:  
 
”Vi har ønsket at slå os sammen med en stærk samarbejdspartner, og det har vi fundet i Grant Thornton. Udover at dele kundesegment deler vi også værdisæt. Det er nemlig væsentligt for os, at vi fortsat kan yde en god og personlig rådgivning til vores kunder. En stærk faglighed og specialiseret rådgivning er kerneværdier hos os begge, og vi glæder os til at blive en del af Grant Thornton.”  

 


 
Medarbejderne i centrum 

Hos Grant Thornton er vores medarbejdere centrale for vores forretning, og vi arbejder dagligt på at skabe en attraktiv og rar arbejdsplads, så vi kan beholde og tiltrække de dygtigste inden for vores branche. Et fokus som Thøger Rude Andersen og Morten Kertész deler, og som er med til at gøre Grant Thornton til den rette samarbejdspartner: 
 
”Der stilles stigende krav til specialviden og kvalitetssikring i vores branche, og her er medarbejdernes udvikling samt rekruttering fundamentale. Vi ønsker at skabe de bedste forudsætninger for vores medarbejdere, hvor de er i centrum, og hvor vi tager hensyn til de forskelligheder, vi har som mennesker. På den måde matcher vores værdier Grant Thorntons” siger partner i TT Revision Morten Kertész. 

 

Yderligere information

For pressehenvendelser eller yderligere oplysninger kontakt Christoffer Lindhardt More, kommunikationschef i Grant Thornton, 27 14 23 78 / christoffer.more@dk.gt.com