Nyhed

Thorvald Rein bliver en del af Grant Thornton

insight featured image
Contents

I Grant Thornton er vi glade for at kunne annoncere fusionen med Thorvald Rein Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, som bliver en del af Grant Thornton per 1. november 2022.

Vi ser frem til at byde seks nye kollegaer velkommen på Stockholmsgade 45 i København. Hos Grant Thornton glæder Partner Michael Beuchert sig over, at Grant Thornton får tilført endnu flere kompetente og specialiserede revisorer:

”Sammenlægningen med Thorvald Rein er et rigtig godt match – i særdeleshed grundet deres fokus på små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher i hele landet. Vores kunder efterspørger erfarne revisorer, som sætter sig grundigt ind i deres behov samt yder professionel og personlig rådgivning. Denne udvidelse tilføjer og styrker Grant Thornton med endnu flere af disse kompetencer.”

Jan Nielsen og Claus Kristensen, partnere hos Thorvald Rein, har længe været på udkig efter en samarbejdspartner og udtaler om valget af Grant Thornton:

”Vi har valgt Grant Thornton, fordi de har de samme værdier som os. De er fagligt stærke og har specialister inden for skat, moms og afgifter, som alt sammen er forhold, der er væsentlige for, at vi fortsat kan yde god rådgivning til vores kunder. Det betyder også, at vi kan opfylde de stigende krav, der stilles til specialviden, kvalitetssikring og medarbejderudvikling. Derudover vil vi kunne tilbyde endnu mere specialiseret rådgivning, så vi kan assistere vores kunder på den bedst mulige måde.”
 

Fælles værdigrundlag

Grant Thornton og Thorvald Rein har begge den personlige kunderelation som det helt centrale, bærende element i revisionsarbejdet. Fælles er ønsket om at være tæt på kunden og kundens forretning samt en tilgang, hvor der sættes en ære i afdække kundens behov og have øje for fremtidens udfordringer. De fælles værdier vil utvivlsomt resultere i en blød, glidende overgang og et Grant Thornton, som efterfølgende står endnu stærkere.

Grant Thorntons kerneydelser styrkes

Grant Thornton er sat i verden for at være tæt på dem, som former Danmark. Vi er tæt på vores kunder og tæt på deres forretning. For os er revision og rådgivning to sider af samme sag, og vores kunder er altid sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere. Opkøbet er et led i Grant Thorntons strategiske ambitioner om at udvide vores kerneydelser samt målsætning om at kunne løse enhver opgave nationalt såvel som internationalt.

For yderligere oplysninger kontakt statsautoriseret revisor Michael Beuchert via tlf. (+45) 35 27 51 80 / e-mail michael.beuchert@dk.gt.com eller statsautoriseret revisor Jan Nielsen via tlf. (+45) 40 25 03 66 / e-mail jan.nielsen@dk.gt.com