Nyhed

REVI-IT bliver en del af Grant Thornton

insight featured image
Contents

IT-revisionshuset REVI-IT A/S bliver en del af Grant Thornton, hvorved også en ny partner indtræder i partnerkredsen i Grant Thornton. Det sker som led i Grant Thorntons strategiske ambitioner om at udvide vores kerneydelser indenfor IT-revision, IT-compliance og rådgivning.

Sammenlægningen af REVI-ITs- og Grant Thorntons IT-revisionsteams vil skabe en endnu stærkere position, der vil bidrage til Grant Thorntons fortsatte vækst i markedet indenfor IT-rådgivning og afgivelse af erklæringer til såvel vores nuværende som til nye kunder. 

REVI-IT har gennem mange år opbygget en stor markedsandel indenfor IT-revision og cybersikkerhed og vil sammen med Grant Thorntons team blive nogle af de førende eksperter i Danmark indenfor deres område.
 

Business as usual

Alle REVI-ITs og Grant Thorntons kunder vil fortsat blive mødt af deres sædvanlige rådgivere, og selvom REVI-ITs kunder vil blive mødt af et andet firmanavn, så kan de forvente rådgivning af samme høje kvalitet, som de er vant til.

På sigt skal REVI-ITs medarbejdere flytte ind på Grant Thorntons kontor i København, men indtil videre vil de fortsat være at finde på deres kontor på Højbro Plads, hvor Grant Thorntons IT-revisionsteam netop er flyttet over for at udnyttet de fælles synergier, der vil være ved sammenlægningen af vores fælles kompetencer indenfor dette forretningsområde.


Ny partner i Grant Thornton

I forbindelse med sammenlægningen af de to afdelinger indtræder REVI-ITs mangeårige CEO, Martin Brogaard Nielsen, som partner i Grant Thorntons partnerkreds. Her slutter han sig til Grant Thorntons øvrige 36 partnere.

”Vi er meget glade for at blive en del af Grant Thornton. Vi har haft et tæt samarbejde gennem mange år, hvor vi også har rådgivet og lavet erklæringer for mange af Grant Thorntons kunder. Grant Thornton lægger stor vægt på en flad organisationsstruktur, hvor den tætte relation til kunden og en høj faglighed er omdrejningspunktet for at kunne yde en god rådgivning. Det er også den måde, vi arbejder på hos REVI-IT, og det er blot én af grundende til, at vi er et rigtig godt match. Herudover får vores kunder hurtig adgang til internationale forbindelser, hvis det skulle være relevant.” siger Martin Brogaard Nielsen.

Hos Grant Thornton glæder direktør Brian Rasmussen sig også over udvidelsen.

”Vi er enormt glade for at byde REVI-IT velkommen. Vi har arbejdet sammen i mange år og kender hinanden rigtig godt. Udvidelsen kan tilføre yderligere ressourcer og kompetente kollegaer til vores i forvejen dygtige team, og vi glæder os til, at vi nu sammen kan udbygge dette forretningsområde endnu mere inden for afgivelse af ISAE 3402, ISAE 3000 GDPR og i det hele taget compliancekrav inden for GDPR og ISO 27001 og ISO 27002.”

Fælles værdisæt

Både Grant Thornton og REVI-IT er nysgerrige på mennesker og ønsker at skabe værdi for kunder, medarbejdere og samfundet. Et fælles værdisæt med høj faglighed og langvarige, nære relationer gør, at firmaerne nemt kan se sig selv i hinanden. Sammen kommer Grant Thornton og REVI-IT tættere på vores fælles kunder, tættere på hinanden og tættere på det samfund, vi er en del af.