Nyhed

SMV’er kan nu søge støtte fra digitaliseringspuljen

insight featured image
Contents

Hvert år understøtter SMV:Digital, Erhvervshusene og Erhvervsministeriet danske SMV’ers digitale omstilling gennem digitaliseringspuljen. Den 16. april 2021 er puljen igen åben for ansøgning.


SMV:Digital er et landsdækkende program, som har til hensigt at understøtte SMV’er, der gerne vil investere i og bruge øget automatisering, digitalisering og e-handel i deres forretning. Mange danske virksomheder har allerede under coronapandemien forsøgt at sadle om og blive digitale i det omfang, de kan, og nu er det altså muligt at ansøge om økonomisk støtte til at fortsætte den digitale omstilling.

Digitaliseringspuljen er ikke betinget af corona og regeringens hjælpepakker, men kan i 2021 være en ekstra håndsrækning til de SMV’er, som gerne vil styrke digitale projekter.

Nu åben for ansøgning

SMV’er kan ansøge om tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning og udrulning af automatisering, digitalisering og udvikling af e-handel. Siden 2018 har SMV:Digital-programmet understøttet mere end 1.600 projekter, og dette års pulje forventes at kunne hjælpe 200 SMV’er.

Puljen er åben fra den 16. april 2021 kl. 9.00 og uddeles efter først-til-mølle-princip.

Læs mere om digitaliseringspuljen og ansøg hos SMV:Digital her: https://smvdigital.dk/