article banner
Nyhed

Revisionsfirmaet Westergaard bliver en del af Grant Thornton

Pr. 1. juli 2019 bliver Revisionsfirmaet Westergaard en del af Grant Thornton, hvor to nye partnere også indtræder i partnerkredsen. Det skal sikre Grant Thornton større lokal forankring på Midtsjælland, hvor Revisionsfirmaet Westergaard er baseret.


Revisionsfirmaet Westergaard, som har base i Viby Sjælland, bliver pr. 1. juli 2019 en del af Grant Thornton. Det sker som led i Grant Thorntons strategiske ambitioner om at markere sig endnu tydeligere på Midtsjælland.

Revisionsfirmaet Westergaard opererer primært på Midtsjælland og i Københavnsområdet, hvor de gennem mange år har udmærket sig som en stabil samarbejdspartner, der servicerer kunderne med revision og rådgivning på linje med de største revisionshuse.

Sammenlægningen af de to firmaer betyder, at Grant Thornton bliver 20, dygtige kollegaer rigere – og at kunder hos Revisionsfirmaet Westergaard kan se frem til en endnu større ydelsespalette, når de to firmaer bliver til ét. Begge firmaers kunder kan som altid forvente rådgivning af højeste kvalitet fra deres sædvanlige rådgivere.

To nye partnere i Grant Thornton

I samme ombæring indtræder Sven Westergaard, stiftende partner i Revisionsfirmaet Westergaard, og Morten Skovbjerg Kristiansen, partner i Revisionsfirmaet Westergaard, i Grant Thorntons partnerkreds. Her slutter de sig til Grant Thorntons øvrige 24 partnere.

Martin S. Haaning, partner i Grant Thornton, flytter samtidig sit kontor til Viby Sjælland, hvor han i tæt samarbejde med Sven Westergaard og Morten Skovbjerg Kristiansen skal udvikle Grant Thorntons forretning på Midtsjælland og udbygge den lokale forankring.

Trods flytningen er det business as usual for Martin S. Haanings nuværende kunder, da han bibeholder sit team af medarbejdere i København og som altid plejer den tætte kundekontakt gennem hyppige ture til hovedstaden.

Fælles værdisæt

Grant Thornton og Revisionsfirmaet Westergaard arbejder begge ud fra en tilgang, hvor der sættes en ære i at komme 360 grader rundt om kundens behov. Det fælles værdisæt gør, at firmaerne nemt kan se sig selv i hinanden – og der forventes en glidende overgang, som efterlader Grant Thornton større og stærkere.