article banner
Nyhed

Construction hjælper med stort ejendomsprojekt

Construction hjælper med endnu et stort kommende ejendomsprojekt - Denne gang i Glostrup.

Grant Thornton har besluttet målrettet at fokusere på Construction-industrien. Construction-industrien i Danmark omfatter ca. 53.000 virksomheder, både små og store, der beskæftiger sig med bygge- og anlæg samt de hertil knyttede ingeniører og arkitekter. Industrien er kendt for sin afgørende betydning for vækst og beskæftigelse i Danmark. Grant Thornton er allerede i dag stærk inden for denne industri og har yderligere nedsat en Construction-gruppe for at styrke vores fokus til gavn for branchen.

Et af de mere synlige resultater er, at Grant Thornton Construction er blevet udvalgt til at hjælpe med et nyt stort byggeprojekt på og omkring Vesterport Station og Palads. Glostrup Kommune har nu indgået aftale med initiativtager bag dette projekt, for at få en tilsvarende indsats omkring Glostrup Station. Glostrup Station projektet dækker 75.000 m2 omkring stationen og skal samle byen henover den jernbane, der i dag gennemskærer byen.

Det nye område skal omfatte boliger, kontorer, butikker og byfunktioner med en projektværdi i niveauet kr. 2-2,5 mia. kr.    

 

Grant Thornton Construction står bag initiativtager og hjælper med de økonomiske, moms- og skattemæssige analyser og verifikationer af Glostrup projektet i tæt samarbejde med de øvrige deltagere. Det er en spændende opgave, at være med til at hjælpe til en positiv visionær byudvikling for Glostrup og Storkøbenhavn. Opgaven er også udfordrende, da kompleksiteten i at bygge henover en jernbane er ganske stor.


Grant Thornton har også besluttet at fokusere på andre industrier, hvor de nedsatte grupper fremgår af vores hjemmeside under ”brancher”.