Tidligere event: onsdag den 19. januar 2022

Opdatering: Grundet den aktuelle Coronasituation er nytårskuren desværre aflyst. Vi ønsker alle et lykkebringende år og glæder os til at kunne invitere på nytårskur igen, så snart det er muligt.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 19. januar 2022 kl. 15-18. Her glæder vi os til at samle kunder og samarbejdspartnere til en inspirerende eftermiddag, hvor vi ser nærmere på, hvorfor og hvordan SMV’er bør arbejde med CSR og ESG-rapportering.


Rapportering om bæredygtighed og samfundsansvar ved hjælp af bl.a. ESG-nøgletal bliver mere og mere aktuelt for SMV’er. Selvom der endnu ikke er formelle lovkrav om, at SMV’er skal udarbejde ESG-rapporter, så efterspørger flere og flere kunder, investorer og kreditorer disse data. Derfor har vi inviteret en række eksperter og virksomheder ind til en snak om:

  • Hvorfor SMV’er bør fokusere mere på bæredygtighed og samfundsansvar
  • Hvordan lovgivningen ser ud i dag og forventes at se ud i fremtiden
  • Hvordan man som SMV kommer i gang med ESG-rapportering


Arrangementet bliver modereret af Michael Kristiansen fra Tirsdagsanalysen, og endelig invitation med program følger snarest.

På dagen byder vi på champagne, kransekage og en let forplejning.

Nytårskuren er for både dig og dit netværk, og tilmelding kan ske allerede nu ved at sende mail til nytaarskur@dk.gt.com inkl. det antal deltagere, du ønsker at tilmelde.

Nytårskuren finder sted i den historiske børssal (Slotsholmsgade, 1217 København K).