NYHEDER

To nye partnere til Grant Thornton

insight featured image
Contents

Det er os en fornøjelse at byde velkommen til Casper Christiansen og Anders Flymer-Dindler, som begge indtræder i Grant Thorntons partnerkreds med virkning fra 1. januar 2021.


Casper har været en del af Grant Thornton siden 2012, mens Anders startede den 1. september 2020. Begge nye partnere kommer med mange års erfaring fra revisionsbranchen og er til dagligt et stærkt eksempel på, hvordan vi i Grant Thornton er tæt på vores kunder og deres forretninger.

Jeg ser frem til fortsat at medvirke til at give vores kunder den bedste service i markedet baseret på en åben og ærlig dialog samt langsigtede relationer. Grant Thornton er et sted fyldt med kompetencer og engagement, og jeg ser frem til at fortsat at bringe dette i spil overfor vores vigtigste interessenter – vores kunder,” siger Anders.

”Jeg er både stolt og ydmyg over, at blive optaget som partner hos Grant Thornton. Jeg ser frem til fortsat at medvirke til den meget positive udvikling, som Grant Thornton har haft de seneste år,” fortæller Casper.


Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Casper og Anders.