-
Budgetter og prognoser
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med økonomistyring og at finde frem til at den rette budgetmodel for din virksomhed.
-
Generationsskifte
Et generationsskifte kræver grundig planlæg. Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring hele processen, så du kommer igennem generationsskiftet på bedst mulig måde.
-
Køb af virksomhed
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med, når du planlægger at købe en virksomhed.
-
Opstart af virksomhed
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med, når du starter en ny virksomhed op.
-
Rekonstruktion
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig, hvis din virksomhed går i rekonstruktion. Vi kan hjælpe og rådgive dig omkring alt det praktiske i forbindelse med en rekonstruktion.
-
Rekruttering
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med din rekrutteringsproces, så du får større sikkerhed for at ansætte den rigtige person til stillingen.
-
Salg af virksomhed
Læs mere om, hvad Grant Thornton kan hjælpe dig med, når du planlægger at sælge hele eller dele af din virksomhed.
-
Selskabsstruktur, omstrukturering og virksomhedsomdannelse
Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring hele processen, hvis du har behov for at omstrukturere eller omdanne din virksomhed.
-
Strategisk udvikling og forretningsplaner
Grant Thornton kan hjælpe og rådgive dig omkring den strategiske udvikling af din virksomhed enten ved hjælp af personlig rådgivning eller ved at deltage i dit advisory board.

Fra fredag den 29. januar kan hårdt ramte virksomheder igen søge regeringens Omstillingspulje, som skal hjælpe danske erhverv med en organisatorisk omstilling under coronakrisen.
Regeringen og en række af Folketingets partier har i forbindelse med de øvrige hjælpepakker indgået aftale om en såkaldt Omstillingspulje, som skal give danske virksomheder mulighed for at omstille deres forretning og/eller produktion under coronanedlukningen. Puljen er tidligere blevet udbudt i efteråret 2020, og fredag den 29. januar 2021 åbnes der altså op for ansøgning igen.
Hvad er kravene for at søge?
Det er Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, som har fået ansvar for 225 mio. kr. til omstilling af danske virksomheder. Omstillingen kan bl.a. indebære uddannelse, digitalisering, grøn omstilling eller investeringer i nye markeder. Omstillingspuljen er især en håndsrækning til den hårdt prøvede oplevelsesindustri, såsom hoteller og restauranter, men kan reelt søges af alle danske virksomheder, som opfylder følgende krav:
- Virksomheden, der søger, skal være privatejet. For enkelte institutioner, som har mulighed for at omstille sig, er det dog også muligt at søge.
- Virksomheden skal kunne dokumentere et samlet overskud på driften for regnskabsårene 2018 og 2019.
- Virksomheden skal have dansk CVR-nummer.
- Virksomheden skal kunne dokumentere min. 30 % nedgang som følge af coronakrisen. Nedgangen måles ud fra en sammenligning mellem kalenderåret 2020 og 2019.
- Virksomheden skal have en udarbejdet plan for den ønskede omstilling.
- Virksomheden må ikke få dækket omstillingen via de andre kompensationsordninger.
- Virksomheden må ikke modtage offentligt tilskud, som udgør mere end halvdelen af driftsudgifterne.
Hvornår kan der ansøges?
Virksomheder, som opfylder ovenstående krav, kan ansøge fra 29. januar til 19. februar 2021.
Hvor meget kan man få i støtte?
Det er muligt for virksomheder at ansøge om op til 1,5 mio. kr. til organisatorisk omstilling, men den endelige støtte afgøres af virksomhedens størrelse. Derudover udgør støtten samlet maks. 75 % af omkostningerne, mens virksomheden selv skal afholde min. 25 % af omkostningerne. Støttemulighederne følger denne kurve:
- 1-9 ansatte = op til 250.000 kr. i støtte.
- 10-49 ansatte = op til 500.000 kr. i støtte.
- 50-249 ansatte = op til 1.000.000 kr. i støtte.
- 250+ ansatte = op til 1.500.000 kr. i støtte.
Ansøg her
Ansøgning indsendes via. Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse her.
Har du spørgsmål til Omstillingspuljen, er du altid velkommen til at kontakte os.