article banner
COVID-19

Grant Thornton følger regeringens anbefalinger

Vi har et ansvar for at mindske smitten af COVID-19. Derfor har vi hos Grant Thornton indført en række forholdsregler for at passe på vores medarbejdere, men også resten af Danmark. Vi følger til enhver tid regeringens anbefalinger, og det kan potentielt få betydning for driften, som vi kender den. Det er til enhver tid vores mål at kunne stå til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere, men vi skal vise ansvarlighed overfor hinanden, vores kunder, forretningsforbindelser og samfundet i denne tid.

Derfor har vi fra d.d. taget følgende beslutninger vedr. vores drift:

  • Alle medarbejdere, som kan varetage deres arbejde hjemmefra, er blevet bedt om at gøre dette. Både vores revisorer og rådgivere har adgang til opgaverne remote, og med de mange teknologiske muligheder vil vi gøre alt for at være tilgængelige. Vi ved, at mange kunder også er påvirkede af situationen, men vi håber på forståelse, og at vi sammen kan få færdiggjort opgaverne til aftalt tid. Vi vil derfor hurtigst muligt række ud til vores kunder for at afklare vores gensidige behov for igangværende opgaver.
  • Vi henstiller til, at alle fysiske møder, rejseaktiviteter m.v. begrænses eller udskydes til senere tidspunkt. Alternativt har alle medarbejdere mulighed for at benytte Skype eller Microsoft Teams til virtuelle møder med vores kunder og forretningsforbindelser.
  • Alle eksterne arrangementer aflyses frem til udgangen af april. Vi orienterer naturligvis deltagere og samarbejdspartnere og vil forsøge at finde nye datoer senere på året.
  • Vi har valgt at følge regeringens forslag om en 14 dages periode med arbejde hjemmefra og vil herefter revurdere, hvordan vi videre skal forholde os.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi fortsat er her for vores kunder og samarbejdspartnere, om end at vores medarbejderes lokation vil være anderledes. Vi vil til enhver tid forsøge at opretholde driften på det velkendte høje niveau og løse opgaverne til aftalt tid.

Vi ser det nødvendigt at tage vores forholdsregler, da denne særlig situation kalder på handling fra os alle.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din revisor.