-
ESG-rapportering
Hos Grant Thornton rådgiver vi i bæredygtighed fra A til Z: Uanset om I har brug for sparring, hjælp til datagrundlaget eller en komplet ESG-rapport, står vores specialister klar til at rådgive.
-
Klimaregnskab
Hos Grant Thornton hjælper vi dig godt i gang – uanset om du driver en mindre virksomhed, eller om din virksomhed allerede er langt med ESG-rapportering.
-
Frivillig ESG-rapportering (VSME)
Vil din virksomhed arbejde mere strategisk med bæredygtighed og ESG – uden at være underlagt de lovpligtige CSRD-krav? Så er VSME-standarden et godt sted at starte.
-
Lovbestemt ESG-rapportering (CSRD)
CSRD stiller omfattende krav til ESG-rapportering. Alle større virksomheder i EU – og senere også visse udenlandske virksomheder med aktivitet i EU – bliver omfattet.
-
Dobbelt væsentlighedsanalyse
En dobbelt væsentlighedsanalyse viser, hvordan din virksomhed påvirker omverdenen, og hvordan omverdenen påvirker din virksomhed.
-
Bæredygtighedsstrategi
Vi hjælper jer med at skære igennem kompleksiteten og komme godt fra start. I får indsigt i krav og muligheder samt de kompetencer, den viden og de værktøjer, der skal til for at omsætte bæredygtighed til konkret praksis.


Hvor går grænsen – lempelse efter ligningslovens § 33 A?
I denne artikel kan du bl.a. læse mere om, hvem der kan anvende ligningslovens § 33A, om der er forskel på danske eller udenlandske arbejdsgivere samt kravet om dokumentation.
Skattefri rejsegodtgørelse – hvornår er det tale om en rejse?
Artiklen kommer ind på rejseafregninger, selve rejsebegrebet, hvornår en rejse kvalificerer sig til rejsegodtgørelse, og giver desuden en række gode råd til, hvordan man kan håndtere rejsegodtgørelser.
Der gælder et nettoprincip – beregning af nedslag i dansk skat for betalt skat i udlandet
I artiklen kan du blive klogere på globalindkomst og lempelse for udenlandsk skat, nettoprincippet for lempelsesberettiget indkomst og hvorfor en konkret vurdering er vigtig.
Opladning af elbiler – skat, moms og afgifter
Artiklen kommer nærmere ind på de skatte-, moms- og afgiftsmæssige konsekvenser ved opladning af elbiler.
Moms ved onlinehandel med skins og coins
I artiklen kan du lære mere om, hvad skins og coins egentlig er, og hvorvidt privatpersoner er momspligtige ved salg af skins og coins. I den forbindelse listes en række gode råd til håndteringen.
Fællesregistrering for moms – hvornår er det en god ide?
Artiklen giver dig indblik i, hvornår selskaber kan fællesregistreres, hvad fordelene ved fællesregistrering er, og hvornår man ikke må anvende fællesregistrering.
Ny lovgivning
I artiklen får du en oversigt over nyeste skattemæssige lovgivning; herunder bl.a. indenfor aktiehandel, likvidationsudlodninger, personfradag og aktiesparekonti.
Højesteretsdomme
Læs om Højesteretsdom vedrørende boafgitft af dødslejegaver.
Landsretsdomme
Læs om landsretsdomme om f.eks. elbiler købt som investeringsobjekt, befordringsfradrag og 15%-reglen.
Byretsdomme
Læs om en byretsdom, der omhandlede beskatningsgrundlag for fri bil.
Administrative afgørelser
Læs om en række administrative afgørelser - bl.a. om fradrag for provision ved kontant betaling og kontingenter betalt af arbejdsgiver.