Nyhed

Ny partner: Asger Lehmann Høj bliver Tax Partner i Grant Thornton

Ny-partner-Asger-Høj featured
Asger Lehmann Høj er ny partner i Grant Thornton per 15. maj 2024, hvor han fremover vil være en del af Grant Thorntons skatteafdeling. Asger Lehmann Høj får base på vores kontor i Randers.

Partner og leder af Grant Thorntons skatteafdeling Ebbe Melchior ser frem til samarbejdet med stor forventning:

”Jeg er rigtig glad for, at Asger i dag er blevet en del af skatteafdelingen i Grant Thornton. Asger er en enormt stor skattefaglig kapacitet, og så er han også et dejligt menneske, som både vi i Grant Thornton og vores kunder får stor gavn og glæde af. At Asger får base i Jylland, betyder også, at vi integrerer vores skatteafdeling på begge sider af Storebælt. Det er fantastisk, og med Asgers erfaring og viden ved jeg, at han er den helt rette til at løfte den opgave,” siger Ebbe Melchior.

Som ny partner i Grant Thornton bringer Asger Lehmann Høj en imponerende og mangeårig erfaring inden for skat og forretningsudvikling med sig.

Asger Lehmann Høj blev revisor i 1984. Gennem sin karriere har han været partner i KPMG fra 1995 til 2005 og derefter partner i Beierholm frem til 2024, hvor han også har været med til at etablere og udvikle Beierholms skatteafdeling. Siden 2020 har han været aktiv som medlem af flere Skatteankenævn, og desuden har Asger været medlem af FSRs Skatteudvalg, redaktionen for SR Skat og Dansk Erhvervs Skatteudvalg. Løbende i sin karriere har Asger også bidraget med skattefaglig viden gennem undervisning, artikler og foredrag.

Nu starter et nyt kapitel, og det glæder Asger Lehmann Høj:

”Jeg har virkelig set frem til at blive en del af Grant Thornton. Som virksomhed har Grant Thornton netop gennemgået en større fusion og er nu i gang med at udvikle en fælles forretningsmodel. Det er en proces, jeg har nydt at arbejde med i tidligere jobs, og som jeg glæder mig til at bidrage til i et varmt, kollegialt miljø. At Grant Thornton samtidig er en markant international rådgiver, gør kun opgaven endnu mere spændende,” fortæller Asger Lehmann Høj.

Samtidig glæder han sig til at møde og hjælpe kunderne med deres skattemæssige forhold.

”Som en af de få tilbageværende generalister med bred praktisk erfaring på såvel det skatteretlige område, men også gennem mine mange år som leder, bliver det spændende at indgå i det fremtidige samarbejde. I min rolle hos Grant Thornton kommer jeg til at have særligt fokus på forretningsudviklingen, fordi jeg ved, at gode løsninger ofte bliver bedst, hvis de skattemæssige forhold inddrages tidligst muligt, og at man er i tæt dialog med beslutningstagere og under respekt for virksomhedsejere og virksomhedernes tarv. Det arbejde glæder jeg mig til at tage fat på.”

Fra hele Grant Thornton skal der lyde et hjerteligt velkommen, Asger! Vi er glade for at have dig med ombord.