Nyhed

Grant Thornton udgiver årsrapport for 2023

årsrapport 2023 featured
For Grant Thornton Danmark blev 2023 et skelsættende år. Vi oplevede endnu en gang vækst i vores nettoomsætning og antal af medarbejdere. Men også fusionerne med Kvist & Jensen og National Revision i oktober 2023 og efterfølgende halvdelen af TT Revision i slutningen af året gjorde året til noget særligt.

Fusionerne har betydet, at vi Grant Thornton for første i sin historie er blevet landsdækkende i Danmark. Samtidig har vi kunnet byde velkommen til 250 nye ansigter i vores virksomhed, som i dag tæller mere end 600 personer fordelt på 10 kontorer over hele Danmark.

 

 

I årsrapporten for 2023 går vi i dybden med fusionerne og tilbyder derudover også en en masse andet spændende indhold:

  • Revisorbranchen set med de ansattes øjne: Bliv klogere på, hvordan vores ansatte ser på branchens udfordringer og muligheder, og få indsigt i hvilke karrieremuligheder, der gemmer sig i en karriere som revisor eller rådgiver.

  • Grant Thornton er mere end revision: Vi giver ordet til vores specialiserede afdelinger, som ikke arbejder med revision til dagligt. Få indblik i hver enkelt afdelings forretning hos Grant Thornton, når afdelingslederne ser tilbage på året der gik.

  • Andre spændenden interviews: Er der forskel på revisorbranchens generationer? Hvordan er det at blive en del af Grant Thornton? Og hvilke muligheder byder 2024 på? Tag et kig i årsrapporten, og find svarene i vores andre spændende interviews.

God læsning!


Læs årsrapporten for 2023 her