Nyhed

Mød Grant Thornton på Folkemødet 2023

Folkemøde indgang
Vi glæder os til endnu engang at mødes på solskinsøen i uge 24 til Folkemødet fra den 15. – 17. juni i Allinge på Bornholm.
Contents

Vi ser frem til at ses med en masse gode mennesker og ikke mindst deltage i, og lytte til, alle de spændende debatter, samtaler og events på solskinsøen. 

Torsdag den 15. juni inviterer vi venner, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere til pre-dinner drinks og hygge i Allinges hyggeligste have på Havnegade 25 (indgang via Møllestræde) mellem kl. 15:30 – 18:00. Vi garanterer god stemning, lækker musik og kolde drikke!

Tilmelding og mere info her.

Fredag den 16. juni glæder vi os til at deltage i Fridays Diversitetsfestival, hvor vi sætter fokus på de udfordringer, som revisionsbranchen står over for, når det kommer til diversitet. Vi ønsker både at blive klogere, men også at bidrage med konkret viden og erfaring om diversitet og mangfoldighed fra vores egen organisation.

Kig endelig forbi FRIDAYs stand K12 hos Fabers på Kirkestræde 1, 3770 Allinge. (Bag den ikoniske gule kirke) 

Grant Thornton er stærkt repræsenteret på Folkemødet med et hold af partnere og kollegaer, som du er velkommen til at række ud til, hvis du vil høre mere om Grant Thornton, eller hvis du mangler en ekspert til at deltage i den debat. Se hvem der deltager nedenfor. 

Vi håber vi ses!