article banner

Grant Thornton Danmark

Revision og rådgivning er to sider af samme sag

Grant Thornton er først og fremmest et revisions- og rådgivningshus, men vi er også vores kunders tætteste allierede. Vi hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger, giver perspektiv og har en ægte glæde ved at skabe sikkerhed og ’arbejdsro’ for vores kunder.  

Vi er funderet på dygtige og engagerede medarbejdere, som indgår i proaktive teams ledet af uformelle partnere. Hermed sikrer vi en høj grad af motivation og tidssvarende kompetencer fra kolleger, der er lige så forskellige som vores kunder.
At andre vil anbefale os som revisor er det største kvalitetsstempel, vi kan få. Derfor værner vi om vores relationer, men vi er samtidig ikke bange for at gå forrest i feltet, når det gavner vores kunder.

Vi er nemlig tæt på deres kerneforretning, tæt på deres passion og tæt på det samfund, som de og vi indgår i.

Kort fortalt: Vi er tæt på dem, som former Danmark.

Vi har to kontorer i København, ét i Hillerød og ét i Roskilde Syd, men...

Vores kontorer er i København, Hillerød og Roskilde Syd, men vi har kunder i hele Danmark. Så ligegyldigt hvor din virksomhed er beliggende, kører vi meget gerne ud til dig.

Vi er her for at hjælpe

Vi er omkring 350 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket er en ideel størrelse. Store nok til at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver - men ikke større end at vores kunder er sikret personlig rådgivning og faste medarbejdere.