Nyheder

Grant Thornton styrker sig med solid profil på skatteområdet

Jesper Larsen er fra starten af 2019 tiltrådt som ny Tax Partner, Head of Tax i Grant Thorntons skatteafdeling. 


Grant Thornton har fornøjelsen af at byde velkommen til Jesper Larsen, der pr. 1. januar 2019 er tiltrådt som Tax Partner, Head of Tax i Grant Thorntons skatteafdeling.

Med ansættelsen bliver Grant Thornton tilført en solid profil, som styrker Grant Thorntons skatterådgivning til danske og internationale kunder. Sammen med Lærke Hesselholt og Dennis J. Larsen kommer Jesper Larsen til at indtage en hovedrolle i arbejdet med at fortsætte den flotte udvikling af Grant Thorntons skatteafdeling.

Jesper Larsen kommer fra en stilling som Tax Director hos BDO, som han har varetaget i mere end 16 år. Inden da har han været ansat i Købehavns Skatte- og Registerforvaltning (Skattestyrelsen), hvorfra han er uddannet skatterevisor.

Jesper har opbygget mange års erfaring med virksomhedsskatteordningen, skattefri virksomhedsomdannelse, skat vedrørende fast ejendom samt generationsskifteproblemstillinger og har beskæftiget sig med mange andre områder omkring skatterådgivning. Desuden underviser han på skattekurser for FSR – danske revisorer og på masteruddannelsen i skat på Copenhagen Business School.

”Jeg har set meget frem til at prøve kræfter med Grant Thorntons skatteafdeling, som jeg mener har et stort potentiale, idet der er stor efterspørgsel på rådgivning omkring skat og moms. Derfor forventer jeg også, at vi på sigt kan udvide afdelingen med endnu flere kompetencer. Jeg har glædet mig til udfordringen og ser meget frem til samarbejdet med alle i Grant Thornton – både nationalt og internationalt – med henblik på at finde de bedste løsninger til vores kunder,” Jesper Larsen.

Jesper Larsen bor på Amager. Fritiden bruger han særligt på fodbold og triatlon.

Du er velkommen til at kontakte Jesper Larsen på mail Jesper.Larsen@dk.gt.com eller på telefon 3527 5055.

Tax Partner
Jesper Larsen Kontakt mig