article banner
Nyheder

Grant Thornton får ny partner på skatteområdet

Ebbe Melchior tiltræder som partner hos Grant Thornton pr. 1. marts 2020 med fokus på yderligere vækst på skatteområdet.


Grant Thornton har fornøjelsen af at byde Ebbe Melchior velkommen i partnerkredsen, hvor han er tiltrådt som Head of Tax fra 1. marts 2020.

Grant Thornton har i 2019 vækstet med 16% på omsætningen på tværs af alle forretningsområder, og skatteafdelingen har været en stor del af vækstrejsen. Derfor er Grant Thornton meget stolte af, at Ebbe Melchior har valgt at blive partner hos os, så han kan styrke vækstrejsen på skatteområdet yderligere.

Ebbe Melchior har beskæftiget sig med skat i mere end 35 år. Han kommer fra 21 år ved Revitax, hvor han de seneste otte år har siddet som direktør. Ultimo november 2019 stoppede han ved Revitax for at søge nye udfordringer.

”Jeg har haft en fantastisk tid hos Revitax med mange kompetente og dygtige kolleger. Nogle gange skal man prøve noget nyt i sit liv, og jeg valgte derfor at kigge efter en mulighed, hvor jeg kunne komme endnu tættere på kunderne i både Danmark og internationalt,” fortæller Ebbe Melchior.

Ebbe Melchiors mangeårige erfaring indenfor skatteret gør ham til en af de stærkeste kapaciteter i Danmark på skatteområdet, og som generalist er han et perfekt match for Grant Thornton. Samtidig kan han støtte op om Grant Thorntons fortsatte samarbejde med Revitax.

”Jeg glæder mig til at komme tættere på kunderne og rådgive dem direkte om skatterelaterede problemstillinger og bidrage til Grant Thorntons videre vækst. Samtidig ser jeg også frem til at kunne bibeholde kontakten til den nye ledelse og medarbejderne i Revitax, i Grant Thorntons og Revitaxs fortsatte samarbejde om at gøre skatterådgivningen i Danmark endnu bedre,” siger Ebbe Melchior

Privat bor Ebbe Melchior i Holbæk. Fritiden bruger han især på golf og rejser.