Mindeord

Statsaut. revisor og partner Ove Frederiksen

Efter længere tids sygdom er vores partner og kollega Ove Frederiksen afgået ved døden onsdag den 20. juni 2018.

Vi siger dermed alt for tidligt farvel til en kær ven og en god kollega. Ove var – udover en dygtig revisor – et varmt menneske, som altid skabte en positiv stemning omkring sig. Han var i alle sammenhænge vellidt og respekteret og skarp med gode løsninger til vores klienter.  

Ove har gennem sit arbejdsliv skabt mange tætte personlige relationer. Disse relationer blev dyrket erhvervsmæssigt, men også sammen med familien i hjemmet i Søllerød. Ove var også med som én af grundlæggerne til det Grant Thornton, vi kender i dag, hvor han deltog i forhandlingsudvalget omkring firmaets tilblivelse og sad med i selskabets bestyrelse fra stiftelsen og frem til sin kræftsygdom for fire år siden. 

Kræften slog ikke Ove ud. Han troede på, at det nok skulle blive godt igen – og som han sagde; ”særligt nu hvor jeg er kommet i god form”. Gennem hele forløbet har han vist en ukuelighed, som vi vil huske ham for. Vi vil mindes en mand, som vi med rette kan sige, har gjort en forskel for mange andre. Han var en vellidt og afholdt ven, kollega, partner og chef, som vil være stærkt savnet. 

Vores tanker går til Oves hustru og to sønner. 

Æret være Ove Frederiksens minde.