article banner

Værdiansættelse

En erfaren og dynamisk tilgang til værdiansættelser. Behovet for en værdiansættelse kan skyldes forskellige formål.

Dette kunne være:

  • Hvis du er involveret i en transaktion, en tvist eller omstrukturering af din virksomhed, vil værdien af din virksomhed og dens aktiver være en kritisk kommerciel overvejelse.
  • Hvor retssager måtte forekomme, vil en professionel værdiansættelse oftest være nøglen til at sikre en retfærdig løsning. Ekspertvurderinger er en del af vores samlede tilbud.
  • Når der udstedes aktier, vil en professionel værdiansættelse fra en skatteekspert, være nøglen til at minimere den forudgående indkomstskat.
  • Til finansiel rapportering, vil en professionel værdiansættelse være afgørende, for at sikre værdier på din balance er robuste og kan modstå kontrol.

 

Vi kan hjælpe dig, uanset om du er et start-up, SMV, stor virksomhed, fond eller et børsnoteret selskab. Vi kan ligeledes hjælpe dig med dine værdiansættelsesbehov, herunder aktier, virksomheder, immaterielle aktiver, projekter eller komplekse finansielle instrumenter.

 

Vi erkender, at du har brug for rådgivere med ekspertise indenfor din branche. Vores team er struktureret således, at du har adgang til de rigtige interne eksperter, når du måtte have behov for dem og vi samarbejder med over 700 eksperter indenfor værdiansættelser på tværs af mere end 60 lande.

HEAD OF CORPORATE FINANCE

Jesper Skaarup Vestergaard

Kontakt Corporate Finance