article banner

Private kapitaltilførsler

Grant Thornton Corporate Finance har siden juni 2020, hjulpet danske vækstvirksmheder med at rejse kapital for mere end 700 mio. kr. Adgang til kapital kan være med til at skabe det optimale grundlag for udviklingen af i din virksomhed og hjælpe den til at realisere sit fulde potentiale.

Uanset hvilken baggrund du har for at afsøge mulighederne for at rejse kapital til din virksomhed, har vi i Grant Thornton det rette netværk og den fornødne ekspertise til at forestå en kapitalfremskaffelse, som er passende for din virksomhed. Vi er i hyppig dialog med de mest aktive investorer fra både Danmark og udlandet - vi har fingeren på pulsen og har derfor en god fornemmelse for den løbende udvikling i markedet. Vi tilbyder rådgivning om kapitalfremskaffelser til både private og børsnoterede selskaber.

PARTNER - CORPORATE FINANCE

Jesper Skaarup Vestergaard

Kontakt Corporate Finance

Hyppig dialog med nogle af de mest aktive investorer i Danmark og i udlandet

Vi er i jævnlig dialog med førende investorer fra både Danmark og udlandet, som investerer i små og mellemstore virksomheder. Vi har altså konstant fingeren på pulsen og har derfor en god fornemmelse for den løbende udvikling i markedet. Det betyder også, at vi, baseret på dine specifikke behov, har optimale forudsætninger for at finde den helt rigtige partner til din virksomhed.

Hvordan kan Grant Thornton Corporate Finance hjælpe?

Det kræver både forberedelse og en lang række strategiske og finansielle overvejelser at invitere nye investorer ind i ejerkredsen af din virksomhed. Som finansiel rådgiver hjælper vi dig med at finde den helt rigtige partner og strømliner processen, så vi hurtigt er klar til at kontakte potentielle investorer. Vi rådgiver bl.a. om og hjælper med følgende:

  • Forberedelse og identifikation af potentielle forretnings- muligheder og risici.
  • Strategisk og finansiel analyse af din virksomheds kapitalbehov samt rådgivning omkring optimal kapitalstruktur.
  • Udarbejdelse af investeringsmateriale med fokus på at kommunikere den rigtige equity story, der skal være med til at underbygge og maksimere værdien af din virksomhed.
  • Screening og udvælgelse af potentielle investorer gennem Grant Thorntons globale netværk.
  • Tilrettelæggelse af optimal transaktionsstruktur.
  • Forhandling med udvalgte investorer for at opnå bedst mulige transaktionsvilkår og sikre et godt fundament for din virksomheds videre rejse.