article banner

Corporate Finance

Grant Thorntons Corporate Finance team assisterer ejerledere og nogle af Danmarks mest dynamiske vækstvirksomheder med at navigere gennem komplekse virksomhedstransaktioner - hvad enten de ønsker at købe, sælge eller tilføre ny kapital gennem en børsnotering eller en privat kapitaltilførsel.

Partner - Corporate Finance

Jesper Skaarup Vestergaard

Kontakt Corporate Finance

M&A transaktioner

Læs mere her

Børsnoteringer & kapitalmarkeds-transaktioner

Læs mere her

Private kapitaltilførsler

Læs mere her

Langsigtet og uafhængig finansiel rådgivning

I Grant Thornton har vi succesfuld erfaring inden for strategisk og finansiel rådgivning i forbindelse med M&A transaktioner, børsnoteringer og andre kapitalmarkedstransaktioner, samt private kapitaltilførsler, og vi kan derfor åbent og troværdigt rådgive vores klienter baseret på, hvilken transaktionstype der er optimal i deres situation. Vi leverer langsigtede rådgivningstjenester og sigter efter langvarige forhold med vores klienter for at sikre, at vi kan bistå dem på ethvert stadie af deres vækstrejse – fra tidlige kapitaltilførsler til frasalg eller børsnotering.

Førende finansiel rådgiver for små og mellemstore virksomheder

Vores team består af 17 topmotiverede medarbejdere med dybdegående branchekendskab og stor erfaring inden for samtlige aspekter af finansielle transaktioner med små og mellemstore virksomheder – både nationalt og internationalt. Vi har i løbet af 2021 gennemført 5 M&A transaktioner, 8 børsnoteringer på den danske vækstbørs, Nasdaq First North, og har samlet set rejst kapital for mere end 600 mio. kr.

En del af Grant Thorntons globale netværk

Vi har kontor i København, men arbejder som en del af Grant Thorntons globale netværk, som opererer i mere end 130 lande og består af mere end 6.400 professionelle rådgivere inden for corporate finance, og som sidder klar til at eksekvere på din transaktion. Vi har således direkte adgang til et stort investor- og købernetværk, bestående af private investorer såvel som både danske og udenlandske kapitalfonde og industrielle aktører.

Skræddersyede løsninger

Vores rådgivning er baseret på tæt dialog og interaktion mellem din virksomhed og vores transaktionsteam, som har en solid forståelse for din branche, din forretning og de risici som følger med. Vi forstår, at enhver transaktion er unik. Vores tilpasningsevne fokuserer på dine specifikke behov med henblik på at skræddersy den ultimativt bedste løsning for dig og din virksomhed og dermed flytte din transaktion tættere mod succesfuld gennemførsel.

Seneste transaktioner

Tombstones til CF hjemmeside1.jpg