article banner

Corporate Finance

Corporate Finance

Vi arbejder både for private virksomheder, samt danske og udenlandske kapitalfonde. Tidligere har vi arbejdet for blandt andet:

Partner, Corporate Finance

Jesper Skaarup Vestergaard

Værdiskabende for mindre og mellemstore virksomheder

Grant Thornton’s Corporate Finance team hjælper vækst og dynamiske virksomheder over hele kloden med at navigerer gennem komplekse transaktioner, hvad enten de ønsker at købe eller sælge, foretage omstrukturering eller leverer kapitalløsninger. Med brancheekspertise, hastighed og fleksibilitet, kan vores team hjælpe dig fra salgsstrategi, værdiansættelse og salgsmodning, gennem due diligence til opkøb eller frasalg af en virksomhed. Vi hjælper dig med at skabe værdi, styre risici og gribe dine muligheder og potentiale for vækst.

 

Skab. Beskyt. Konverter.

Fra strategi og værdiansættelse til opkøb eller frasalg. Grant Thornton har de tekniske og holistiske rådgivningsmæssige muligheder for at tilbyde fuldt integrerede ydelser og hjælpe dig gennem hele transaktionsprocessen. Vi hjælper dig med at formulere din strategi, evaluere dine muligheder, mindske din risici og styre kompleksiteter for at salgsmodne din virksomhed og dermed indhente større værdi for din transaktion.

 

Verdensomspændende.

Vi hjælper dig på vejen, uagtet hvilken vej, vækst eller en transaktion måtte tage dig – gennem Grant Thornton International’s medlemsvirksomheder, der opererer i mere end 135 lande, har vi et unikt globalt netværk af specialister, som sidder klar til at eksekvere, hvad angår din transaktion.

 

Uovertruffen tilpasningsevne.

Vores transaktionsteam er vant til at arbejde på ”deal speed” og er engageret i at levere kritiske resultater præcis, når du har brug for dem. Vi forstår, at enhver transaktion er unik. Vores tilpasningsevne fokuserer på dine specifikke behov for at flytte din transaktion tættere mod gennemførsel.

 

Samarbejde.

Relationer er en grundsten i vores forretning. Vores overlegne service er bygget på en én-til-én interaktion mellem klienten og vores transaktionsteam, samt direkte adgang til vores fagspecialister, som har en solid forståelse for din branche, forretning og risici. Vi lytter til og samarbejder med vores klienter, for at skræddersy den ultimativt bedste løsning for dem.

 

Bliv klogere på vores kompetencer: