Studentermedhjælper

Jobtype: Deltid

Placering: København

Specialer: IT Revision og Rådgivning

Ansøg nu

Studentermedhjælp til København

Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?

Vi søger en studentermedhjælper, der har en struktureret og løsningsorienteret tilgang til både opgaver og mennesker, kan være med til at drive processer og har fokus på effektivisering og digitalisering.

I GT ønsker vi at vores arbejdsgange og -processer gås efter i sømmene, og herfra udvikler sig mere strømlinet. Det skal være enkelt at udføre sin opgaver, uden genveje, og på den måde kunne levere sine ydelser mere smidigt og bæredygtigt. 

Procesafdelingen arbejder i det daglige selvstændigt på projekter, men inddrager også andre, hvor det er relevant. Procesafdelingen er en del af Stream-udvalget, der består af ledere og medarbejdere med IT-kompetencer og hverdagserfaring i forhold til nuværende processer.

 

Dine kvalifikationer 

Måske du allerede har erfaring med effektiviseringsprocesser, herunder programmering og implementering af digitale værktøjer, som kan understøtte vores forretning, men det er ikke et krav. Du skal dog kende til den digitale udvikling og hvad der rører sig inden for området. Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse som fx softwareudvikling, HA IT eller tilsvarende.

Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med forskellige typer af mennesker.

Vi tilbyder dig:

  • Fokus på work-/life balance
  • Mulighed for hjemmearbejde
  • Fleksible arbejdstider
  • Attraktive barselsvilkår
  • Mange sociale arrangementer
  • Fokus på sundhed, herunder sund mad, motion og bevægelse

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Proceschef Peter Rosendal på tlf. 22537302. Ansøgninger sendes elektronisk til HR & TA Manager Anita Andersen via ”Ansøg-nu”-knappen.

Husk at vedhæfte:

  • Ansøgning, CV, gerne med vellignende billede
  • Eksamensbeviser/ foreløbige karakterer
  • Eventuelle anbefalinger/ referencer.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi kigger løbende på modtagne ansøgninger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Placering: Stockholmsgade 45, København Ø

Startdato: Snarest efter aftale