Er vi mon noget for hinanden?

Som medarbejder i Grant Thornton bliver du en del af en af Danmarks ledende revisions-, regnskabs- og rådgivningsvirksomheder - et revisionspartnerselskab ledet af 384 ansatte, hvoraf 42 er statsautoriserede revisorer.

Du bliver samtidig en del af Grant Thornton International, med mere end 68.000 medarbejdere i 130 lande, og netop kombinationen af det nære og det internationale, er en stor del af Grant Thornton. Vi er store nok til at have udfordrende og spændende sager for vores mange forskellige klienter, men små nok til, at vi kender hinanden og du ikke blot er en i mængden.

Vi har vores egen skatteafdeling, hvor specialister inden for skat og moms & afgifter både servicerer egne kunder, men også understøtter revisorerne i deres arbejde.

Derudover samarbejder vi med en lang række pengeinstitutter og advokater, hvilket sikrer optimal råd­givning for vores kunder.

Vi har en flad organisation, og arbejder i det daglige afdelingsorienteret med korte kommandoveje. Afdelingerne er typisk sammensat af 1-2 partnere og en række medarbejdere på forskellige uddannelsestrin. Det er målsætningen, at hver afdeling skal kunne løse alle typer af almindeligt forekomne revisions- og rådgivningsopgaver, da afdelingerne typisk har en bred kundeportefølje.

Vores grundholdning er, at vores kunder via tæt kontakt til den ansvarlige partner skal kunne få løst alle rele­vante opgaver, og større opgaver løses naturligt på tværs af organisationen.

Christina Pihl Bagge 400x400

Vil du vide mere?

Drømmer du om at arbejde i en uformel, dynamisk og proaktiv virksomhed?

Kontakt HR-chef Christina Pihl Bagge