Jobtitel

Studentermedhjælper

Placering

København

Speciale / Funktion

IT

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Studentermedhjælper

Studentermedhjælper til IT afdeling


En varieret hverdag

Som studentermedhjælper i IT skal du være med til at understøtte afdelingen’s drifts- og supportenhed, herunder servicere og supportere medarbejdere i Grant Thornton, fejlsøgning i programmer og installation af pc’ere m.v.

Du vil komme i berøring med mange forskellige typer af opgaver, og vi forventer, at du har en både struktureret og løsningsorienteret tilgang til disse. Uanset, at du bliver en del af et team - afdelingen består pt. af 4 fuldtidsansatte og 2 studentermedhjælpere - forventer vi, at du løfter et betydeligt og selvstændigt ansvar.

Vi arbejder blandt andet med programmer og platforme som f.eks. Windows 10, Office 2016, CaseWare, C5, E-conomic, GTInet, IDEA, Mercury, NemID, NitroPDF, Onesource, Penneo, Skat Nova, Voyager og WorkPoint, Intune samt Azure  – du vil selvfølgelig modtage den nødvendige oplæring i systemer m.v.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en videregående IT uddannelse og har måske også erfaring fra lignende job. Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med forskellige typer af mennesker.
 

Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • i besiddelse af en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere


Startdato

Hurtigst muligt


Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål konkret til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT chef Mikkel Christiansen på mail mikkel.christiansen@dk.gt.com

Ansøgninger sendes elektronisk til HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer – og gerne i én fil.


Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu