Jobtitel

Studentermedhjælper

Placering

København

Speciale / Funktion

Faglig Afdeling

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Ca. 10 timer/uge

Studentermedhjælper søges til vores Faglig Afdeling i København 


Af natur er du grundig og omhyggelig, du vil til enhver tid gå den ekstra mil for at sikre alt er korrekt og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Nu hvor du er i gang med din cand.merc.aud uddannelse kan du mærke, hvordan det kribler for at komme ud og få studierelevant erfaring. Du brænder for at få praktisk erfaring til at bakke den teoretiske ballast op, som du har opbygget gennem dit studie.
 

Opgaverne i Faglig afdeling

I dit arbejde som studentermedhjælper i faglig afdeling vil opgaverne favne bredt, og være en blanding af både rutine opgaver og mere komplekse opgaver.

  • Kundeoprettelser, herunder risikostyring ved at påtage sig en nye og eksisterende kundesamarbejder
  • Sikring af uafhængighed på nationalt og internationalt plan ved kundeoprettelse
  • Udarbejdelse af deskriptive statistikker
  • Ad hoc faglige opgaver, som opstår i forbindelse med den daglige drift.

En faglig sparringspartner:

Du vil i Faglig Afdeling hurtigt få opbygget kendskab til regulering, som relaterer sig til fagområdet herunder kendskab til forskellig regulering, der er pålagt revisionsvirksomheder, interne Grant Thornton International regler samt Grant Thornton Danmark regler. Hermed får du som faglig repræsentant for afdelingen mulighed for at indgå i samarbejder på tværs af organisationen, hvor du står for den faglige rådgivning ud fra de gældende regelsæt.

Faglig Afdeling består på nuværende tidspunkt af 2 statsautoriserede revisorer med lang erfaring inden for branchen og 2 studentermedhjælpere. 

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en videregående uddannelse som cand.merc.aud., har et vist kendskab til og forståelse for Revisorloven og Årsregnskabsloven med tilhørende bekendtgørelser og vejledninger og har måske erfaring fra lignende job. Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med forskellige typer af mennesker.

Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • besidder en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere

Vi tilbyder …

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Vores omgangstone er uformel og direkte. Vi tror på, at en god stemning på arbejdspladsen betyder engagerede medarbejdere, som resulterer i glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.
 

Arbejdstid: ca. 10 timer pr. uge fordelt efter nærmere aftale

Startdato: Hurtigst muligt 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director of Quality Lisbeth Hansen på 3527 5252.

Du søger jobbet ved at klikke på ”ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

  • ansøgning, CV
  • eksamensbeviser/ foreløbige karakterer
  • eventuelle anbefalinger/ referencer.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er Faglig afdeling?

Grant Thornton Danmark er medlem af et globalt netværk af medlemsvirksomheder, her er det vigtigt, at der løbende bliver foretaget kvalitetsstyring og kvalitetssikring i organisationen. 

Det er essentielt for en revisionsvirksomhed, at kvalitetsstyringssystemet er fagligt opdateret, fuldt implementeret, fungerer effektivt og anvendes hensigtsmæssigt. Kvalitetsstyringen er med til at sikre kunder og omverden, at vi som revisorer udfører vores arbejde med den nødvendige omhu og i overensstemmelse med god revisorskik.

Faglig Afdelings har en afgørende funktion i Grant Thornton, da kvalitet er et centralt fokusområde. Faglig Afdeling er med til at forhindre, at der opstår problemer ved overtrædelse af regulering, herunder revisorloven, årsregnskabsloven, hvidvaskloven, revisionsstandarderne, regnskabsstandarderne, international regulering mf. for opretholdelse af kvalitetsstyringen og -sikringen. Konsekvenser af en misligholdelse af regulering kan være en sag i Revisornævnet eller andre offentlige instanser, bøder, eller erstatningskrav fra kunder eller omverdenen og dårligt omdømme. 

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu