Jobtitel

Revisortrainee

Placering

København, Hillerød & Roskilde Syd

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

Revisortrainee med start 1. september 2023 søges til et af Danmarks førende revisions- og rådgivningshuse

  • Er du vild med tal?
  • Er du fagligt dygtig?
  • Og brænder du for at udvikle dig sammen med dine kollegaer?

Så er det måske netop dig, vi leder efter.


Til vores afdelinger i København, Hillerød og Viby Sjælland søger vi lige nu et hold af nye revisortrainees. Hos Grant Thornton sætter vi en ære i at vores arbejde er af højeste kvalitet og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder. Derfor søger vi også dig, der er skarp, ambitiøs og drømmer om en karriere inden for revision.

 

En stejl læringskurve

Hos Grant Thornton har vi designet et ambitiøst traineeprogram til dig. Du får et forløb, hvor teori er kombineret med praksis, og hvor en erfaren mentor er med til at vise vejen og følge din udvikling.

Du kommer til at følge GT Akademi, hvor du igennem 8 moduler undervises i grundlæggende revision, regnskab, skat mv.. Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team i et lærerigt og udviklende arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde vægtes højt trods travle og hektiske perioder.

En talknuser med fagligheden i orden

Du har eller er i gang med at afslutte din HHX eller tilsvarende. Gennem din uddannelse har du klaret dig godt og har fået gode karakterer i de økonomiske og matematiske fag. Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk såvel skriftligt som mundtligt.

Som person er du målrettet, du brænder for en karriere som revisor, samtidig er du ansvarsfuld og ambitiøs både på dine egne, vores kunder og firmaets vegne. I din omgang med både kollegaer og kunder er du social og nærværende, men samtidig besidder du en sund skepsis og kan sige til og fra. Du er dygtig til at kommunikere og andre oplever dig som udadvendt og tillidsvækkende.

Bliv en del af en spændende revisorvirksomhed i vækst

Vores primære forretningsområder er revision, økonomisk -og skattemæssig rådgivning til især ejer­ledede virksomheder i SMV-segmentet. Vi leverer skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kun­des behov. I alle vores relationer stiller vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement.

Du bliver en del af et uformelt og sjovt miljø, hvor der er inspirerende, samarbejder med gode kollegaer. Vi tilbyder attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt faglige og sociale aktivitet som løbeklub, fredagsbar og fester.

…… klik her, og se filmen om os

Startdato: 1. september 2023
 

Er det noget for dig?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Anita Andersen på telefon 3527 5101.

Ansøgninger sendes elektronisk via ”Ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer. Vi gennemgår indkomne ansøgninger, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu