Jobtitel

Revisor

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Revisor

Vi er i fortsat vækst og søger derfor revisorer med omkring 1 års erfaring

 
Vi vækster, og søger derfor nye kollegaer til vores kontor i København – kompetente og engagerede medarbejdere venter på at tage imod dig, involvere dig i deres varierende og udfordrende arbejdsopgaver, og hjælpe dig med at accelerere din udvikling.

Velkommen til en varieret hverdag

I tæt samarbejde og dialog med kunden, kollegaer og den ansvarlige partner, hjælper du med at løse varierende opgavetyper indenfor revision og regnskabsassistance og skat.

Du vil kunne komme til at arbejde med både danske og internationale kunder, indenfor forskellige brancher - lige fra software og biotek, over handel og service, til ejendomme og shipping – forskellige virksomhedsstørrelser, herunder både mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, samt koncerner og børsnoterede virksomheder.

Viser du engagement og de nødvendige kompetencer, som vi forventer, vil du hurtigt få mulighed for højere grad af selvstændigt kundeansvar og mere alsidige arbejdsopgaver, der understøtter dit videre udviklings- og uddannelsesforløb.

Du må gerne have ca. 1 års praktisk erfaring og uddannelsesmæssigt er du startet eller påtænker at starte på en HD. Vi forestiller os, at du har et langsigt mål om at blive statsautoriseret revisor.

…. og herudover er du

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • udadvendt, tillidsvækkende og god til at kommunikere

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde:

  • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • den nødvendige oplæring i systemer og forretningsgange, samt anden relevant uddannelse.
  • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer


Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse. Vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Startdato 

Snarest muligt

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 3527 5246.  Ansøgninger sendes elektronisk til samme mailadresse. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu