Jobtitel

Revisor

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Revisor

Nyt job i 2020? Vi vækster fortsat, og har brug for revisorer til vores kontor i København


Vi søger revisorer med lidt, noget og meget erfaring til vores kontor i København – vi har mange opgaver, der skal løses, og uanset hvilket erfarings- og uddannelsesniveau du er på nu, kan vi give dig de udfordringer som du søger!

I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du – afhængig af dine kvalifikationer – være med til at løse vores kunders behov inden for revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning. Det kan være alt fra udarbejdelse af regnskab, anden regnskabsassistance, skatteopgørelser og rådgivning – men også opgaver indenfor due dilligence og køb & salg af virksomheder, omstruktureringer, generationsskifter, optimering af processer m.v. - for små, mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner.

Du vil arbejde med både danske og internationale kunder. Viser du engagement og er du motiveret, vil du hurtigt få mulighed for selvstændigt kundeansvar og alsidige arbejdsopgaver, der understøtter dit videre udviklings- og uddannelsesforløb.

Afhængig af hvilken stilling du søger, er kravene

  • At du har minimum 1 års praktisk revisionserfaring og i gang med HD
  • At du har minimum 4 års praktisk revisionserfaring og i gang med CMA
  • At du har minimum 7 års praktisk revisionserfaring og afsluttet cand.merc.aud. og måske i gang med SR-Akademiet med målsætning om at blive statsautoriseret revisor.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare, og at du er rigtig god til at kommunikere på både engelsk og dansk - mundtligt og skriftligt.

Du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

  • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • nødvendig oplæring og videre uddannelse
  • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.


Startdato

Efter aftale
 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 3527 5246.

Ansøgninger sendes elektronisk til samme mailadresse. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu