Jobtitel

Revisor

Placering

Roskilde Syd

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Revisor

Til vores afdeling i Viby Sjælland søger vi en erfaren revisor – så er du klar til et jobskifte – så se her

 

Til vores afdeling i Viby Sjælland søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal være med til at afdække kundens behov.

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning for mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner, inden for et bredt spektrum af brancher.

Du vil referere direkte til en partner og arbejde med af et team revisorer på hver deres uddannelsestrin, alle topmotiverede, imødekommende og ikke mindst klar til at arbejde sammen med dig!


Du skal mindst
have 5 års praktisk erfaring med revision, regnskab og skat, og uddannelsesmæssigt skal du have afsluttet cand.merc.aud. og eventuelt være i gang med SR-Akademiet. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare. Du skal være en god kommunikator - både mundtligt og skriftligt.

Du skal være god til at uddelegere og bevare overblikket, samtidig med at du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.


Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

  • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • nødvendig oplæring og videre uddannelse
  • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer


Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Startdato 

Efter aftale
 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Morten Kristiansen på tlf. 2170 9118.

Du er også velkommen til at kontakte HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 3527 5246.  Ansøgninger sendes elektronisk til samme mailadresse. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu