Jobtitel

Revisor til Faglig Afdeling

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

Revisor søges til Faglig Afdeling i København

Har du erfaring med revisionsfaglige arbejdsopgaver, herunder blandt andet kvalitetssikring i henhold til lovgivning, og har du fokus på compliance og ordentlighed, er denne stilling helt sikkert interessant for dig.


Velkommen til en varieret hverdag

I vores Faglige Afdeling vil du komme i berøring med mange forskellige typer af opgaver, og vi forventer, at du har en både struktureret og løsningsorienteret tilgang til disse. Grant Thornton står over for en række projekter som omfatter fortsat udvikling af vores ISQM1-platform til drift og dokumentation heraf, læringsforløb omkring ISA-standarder samt implementering og opfølgning på nyt internationalt revisionsværktøj.

Opgaverne favner bredt, og er en blanding af både rutineopgaver og mere komplekse opgaver, hvor vi dels betjener ledelsen til sikring af compliance, risikovurdering på firmaniveau, undervisning i faglige fokusområder, kontakt til vores faglige netværk i Danmark og internationalt mv., dels løbende betjener kollegaer i huset, når der i hverdagen opstår faglige spørgsmål indenfor en række fagområder såsom revision og erklæringsafgivelse, regnskab, hvidvask, uafhængighed, etik og meget andet.

Det er essentielt for en revisionsvirksomhed, at kvalitetsstyringssystemet er fagligt opdateret, fuldt implementeret, fungerer effektivt og anvendes hensigtsmæssigt. Kvalitetsstyringen sikrer, at kunden og omverdenen har høj grad af sikkerhed for, at vi som revisorer udfører vores arbejde med den nødvendige omhu og i overensstemmelse med lovgivningen, faglige standarder og god revisorskik.

Du vil blive en del af et team på 4, men vi forventer samtidig, at du løfter et betydeligt og selvstændigt ansvar.

 

Dine kvalifikationer

Du har en cand.merc.aud., nogle års erfaring og er måske endda statsautoriseret revisor. Du har et godt kendskab til og forståelse for Revisorloven og Årsregnskabsloven med tilhørende bekendtgørelser, vejledninger og standarder. Måske har du erfaring fra lignende job. Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med mange og forskellige typer af mennesker. Gode engelskkundskaber er en fordel.


Vi forventer, at du er

 • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
 • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
 • besidder en sund skepsis, er tillidsvækkende, samt er god til at lytte og kommunikere.

 

Vi tilbyder dig:

 • Fokus på work-/life balance.
 • Mulighed for hjemmearbejde.
 • Fleksible arbejdstider.
 • 5 feriefridage.
 • Fuld løn under barsel.
 • Sundhedsforsikring.
 • Mange sociale arrangementer.
 • Fokus på sundhed, herunder sund mad, motion og bevægelse.

 

Desuden får du:

 • en karriere i en udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
 • nødvendig oplæring og videre uddannelse
 • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.Startdato: efter aftale

 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SR/Director Lisbeth Hansen på 3527 5252.

Ansøgninger sendes elektronisk til HR konsulent Anita Andersen via ansøgningsknappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer.

Send din ansøgning hurtigst muligt, vi kigger løbende på modtagne ansøgninger, og vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu