Jobtitel

Lønkonsulent

Placering

København

Speciale / Funktion

Løn

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

Kan du lave løn som en stjerne og brænder du for den udadvendte kundekontakt?

Så er du måske vores nye lønkonsulent


Din motivation er klar og brændende for, at alle skal have deres løn korrekt og til tiden. Med grundighed og omhu går du lønprocessen igennem, du har en nysgerrig detektiv i maven og med forstørrelsesglas dykker du ned i tallene for at få det hele til at gå op.

Bag dig har du en uddannelse inden for regnskab eller lignende, og siden har du specialiseret dig inden for løn. Du kender din lønadministration fra A-Z, og det er et must, at du har minimum et par års erfaring direkte med løn. Det kan være en fordel, hvis du har arbejdet i lønsystemet Epos og har erfaring med digitale værktøjer. Du er en dygtig kommunikator, du nyder at tale med kunder både på dansk og engelsk. Derudover er du ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs. Du er social og nærværende både i forhold til kunder og kollegaer.

Kan du genkende dig selv i beskrivelsen, så er du måske den erfarne lønkonsulent, som vi søger til vores Outsourcing-afdeling i København.

En udadvendt hverdag med kunden i højsædet

Du vil få en alsidig hverdag, hvor du vil få selvstændigt kundeansvar med både nationale og internationale kunder. Dine arbejdsopgaver kommer til at omfatte allround løn, herunder bland andet:

  • Lønadministration og lønbehandling fra A-Z for nationale og internationale kunder
  • HR-assistance, herunder ansøgning af refusion mv.
  • Kundeassistance ved NemID, e-Boks og andre digitale adgange
  • Lønafstemning, e-indkomst afstemning, skatte konto og finansafstemning
  • Årsafslutning og årsafstemning

Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team, hvor vi sætter en ære i at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du vil gøre det samme. Nogle dage vil blive lange og travle, mens andre dage bliver mere rolige, din arbejdsuge kan på den måde være fleksibel.


”Vores kultur er uformel – vi er nærmest lidt som en familie”

Hos Grant Thornton er vi ikke helt som de andre i revisionsbranchen. Vores kerneværdi er at være ’tæt på’ – tæt på vores kunder og deres hverdag, for det er dem, der former Danmark.

Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Omgangstonen er uformel og direkte. Det er vigtigt, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og med­ind­fly­delse. Og ikke mindst er vi en revisionsvirksomhed i vækst.

Vores primære forretningsområder er revision, økonomisk -og skattemæssig rådgivning til især ejer­ledede virksomheder i SMV-segmentet. Vi leverer skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kun­des behov. I alle vores relationer stiller vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Andersen på telefon 35 27 51 01.

Du søger jobbet ved at klikke på ”ansøg nu”-knappen. Husk at vedhæfte:

  • Ansøgning og CV (gerne med vellignende foto)
  • Eksamensbeviser / foreløbige karakterer
  • Eventuelle anbefalinger / referencer.

Vi ønsker stillingen besat snarest, og vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu