Jobtitel

IT-studentermedhjælper

Placering

København

Speciale / Funktion

IT

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

IT-studentermedhjælper til Grant Thorntons IT afdeling

Leder du efter et IT-studiejob med mange forskellige opgaver og hvor du får mulighed for at programmere? Så er det måske dig vi søger.


Som vores nye studentermedhjælp kommer du til at arbejde med at programmere i Python og med virtuelle robotter. Desuden vil du være med til at understøtte afdelingen’s drifts- og supportenhed, herunder at servicere og supportere medarbejdere i Grant Thornton, det kan være med daglig hjælp, fejlsøgning i programmer og installation af pc’ere m.v. Du får et studiejob, hvor du kommer i berøring med mange forskellige opgaver og to dage sjældent er ens.

Vi arbejder blandt andet med programmer og platforme som f.eks. Windows 10, Office 365, CaseWare, C5, E-conomic, GTInet, IDEA, Mercury, NemID, NitroPDF, Onesource, Penneo, Skat Nova, Voyager og WorkPoint – du vil selvfølgelig modtage den nødvendige oplæring i systemer m.v.

Du bliver en del af et team på IT-team på 7 personer, vi har et godt samarbejde, og samtidig forventer vi, at du selv løfter et betydeligt og selvstændigt ansvar. Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.

Analytisk IT-studerende med gode sociale kompetencer

Du er i gang med en videregående IT-uddannelse og har måske også erfaring fra lignende job/studiejob. Det er et krav, at du har erfaring med programmering i Python. Du har en analytisk tilgang til verden, du har gennemslagskraft og er vant til at arbejde med mennesker. Din tilgang til opgaveløsning og fejlfinding er struktureret, og du er enig i devisen ”ingen går hjem før en løsning er fundet”.

Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • i besiddelse af en sund skepsis, er udadvendt, tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere


Startdato:
Hurtigst muligt 
 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål konkret til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT chef Mikkel Nørgaard Thøgersen på mail mikkel.thoegersen@dk.gt.com eller HR konsulent Anita Andersen på 32 27 51 01. Vi ser gerne, at du vedlægger dine eksamenspapirer/-karakterer for igangværende uddannelse, når du indsender din ansøgning og CV.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu