Jobtitel

IT Revisor

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

IT Revisor

IT revisor med erfaring søges!

Vores IT Audit & Advisory afdeling beskæftiger sig med blandt andet IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer, dataanalyse til understøttelse af finansiel revision samt Cybersikkerhed og EU-persondataforordningen.

Herudover yder vi også bistand i form af rådgivning og sparring til kunder, f.eks. gennemgang af IT-anvendelse, IT-projekter og IT-strategi og/eller politikker. Vi går højt op i at være værdiskabende for vores kunder, og at inputtet via revision og rådgivning skal være præget af indsigt og sparring, så kunderne oplever, at de kan se forbedrings- og vækstmuligheder i IT.

Du vil blive del af et team hvor den tætte kontakt med kunde er i centrum. Du vil i høj grad få ansvar for at planlægge, selvstændigt udføre og følge op på opgaver og være den betroede rådgiver, der skal kunne svare på alt.

Der er flere veje til jobbet, og du er/har sandsynligvis:

 • En bachelor eller kandidatgrad indenfor IT.
 • 2-4 års erfaring fra IT-Revision, IT-sikkerhed eller cybersikkerhed.
 • Certificeringer inden for IT Sikkerhed eller IT-revision ((CISA, CISM, CISSP eller lign.) eller lyst til at tage dem), samt lyst til yderligere uddannelse indenfor IT-revision.
 • Kendskab til GDPR, ISO2700x og ITiL / COBiT.
 • Erfaring med og lyst til at gennemføre revisioner selvstændigt med tæt kontakt til kunden.
 • Engelsk og dansk på forhandlingsniveau.
 • Kvalitetsbevidst, udadvendt og kundeorienteret.


Du vil opleve, at arbejdsopgaverne varierer meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Placering er på vores kontor i København, men derudover er du indstillet på at være fysisk til stede ved kunder i betydeligt omfang. Du vægter kvalitet, tager selv initiativ og har forståelse for, at der i nogle perioder kan være travlt. Samtidig har vi selvfølgelig stor respekt for, at du også har et privatliv, der skal udleves.

Da afdelingen har indgået internationale aftaler, skal du være åben over for enkelte udlandsrejser.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

 • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
 • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
 • nødvendig oplæring og videre uddannelse
 • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Startdato 

Efter aftale

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT Audit Anders Grønning-Kjærgaard på mail anders.kjaergaard@dk.gt.com eller telefon 35275053 alternativt HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 3527 5246.  Ansøgninger sendes elektronisk til job@dk.gt.com. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu