Jobtitel

IT-revisor

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

IT-revisor

IT-revisor til afdeling i vækst

Har du lyst til at beskæftige dig med IT-revision af allerhøjeste kvalitet? IT Audit & Advisory vækster og ønsker at styrke teamet – kolleger står allerede klar til at tage imod dig.

IT Audit & Advisory beskæftiger sig med IT-revision, afgivelse af it-erklæringer, dataanalyse til understøttelse af finansiel revision, Cybersikkerhed og EU-persondataforordningen. Derudover yder vores afdeling også bistand i form af rådgivning og sparring til kunder, herunder gennemgang af IT-anvendelse, IT-projekter og IT-strategi / politikker. Vi går højt op i at være værdiskabende for kunderne, der typisk er i SMV-segmentet. Vores kunder er optaget af, at inputtet via revision og rådgivning skal være præget af indsigt og sparring, så de oplever, at de kan se muligheder i IT og hvordan deres virksomhed kan forbedres og vokse.

Du vil blive del af et ungt team, hvor den tætte kontakt med kunde er i centrum. Du vil i høj grad få ansvar for at planlægge, udføre og følge op på opgaver og være den betroede rådgiver, der skal kunne svare på alt.

Der er flere veje til jobbet, og du er/har sandsynligvis:

  • En bachelor indenfor IT.
  • 2-4 års erfaring fra IT-Revision, IT-sikkerhed eller cybersikkerhed.
  • Certificeringer inden for IT Sikkerhed eller IT-revision (CISA, CISM, CISSP eller lign.) eller lyst til at tage dem.
  • Kendskab til GDPR, ISO2700x og ITiL / COBiT.
  • Lyst til at lede og gennemføre revisioner selvstændigt med tæt kontakt til kunden.
  • Engelsk og dansk på forhandlingsniveau.
  • En teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt og har mod på at være med til at bygge en afdeling op.
  • Villig til at uddanne dig indenfor IT-revision.
  • Kvalitetsbevidst, udadvendt og kundeorienteret.

Du vil opleve, at arbejdsopgaverne varierer meget, og der er aldrig to dage, der er ens. Vores team er uformelt og du vil få stor indflydelse på, hvordan opgaver løses og vi forventer, at du selvstændigt kan gennemføre opgaver hos kunden.

Du vægter kvalitet, tager selv initiativ og har forståelse for, at der i nogle perioder kan være travlt. Samtidig har Grant Thornton stor respekt for, at du også har et privatliv, der skal udleves. Da afdelingen har indgået internationale aftaler, skal du være åben over for at have få udlandsrejser.


Vi tilbyder dig…

  • ansættelse i en spændende revisionsvirksomhed i vækst, et uformelt, sjovt og inspirerende samarbejde med gode kollegaer samt attraktive forhold, herunder lønpakke samt faglige og sociale aktiviteter.


Startdato 

Hurtigst muligt

Arbejdssted 

Vores afdeling i København
 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT Audit & Advisory Anders Grønning-Kjærgaard på mail anders.kjaergaard@dk.gt.com eller telefon 28494927.

Ansøgninger sendes elektronisk til job@dk.gt.com. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer – gerne i én samlet fil og med IT-Revisor i emnefeltet.

Lyder det som dig?

Ansøg nu