Jobtitel

Revisor

Placering

Hillerød

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Revisor

Har du mellem 2 til 6 års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her!


Til vores afdeling i Hillerød søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal være med til at afdække kundens behov.

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning for mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner, inden for et bredt spektrum af brancher. Du vil referere direkte til en partner og arbejde med af et team revisorer på hver deres uddannelsestrin.

Du skal mindst have 2 års praktisk erfaring med revision, regnskab og skat, og uddannelsesmæssigt skal du være ved at afslutte din HD, eller lige være startet på cand.merc.aud.. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare.

Du skal være god til at uddelegere og bevare overblikket, samtidig med at du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.

Du vil blive en del af et dynamisk og professionelt team med dygtige og engagerede medarbejdere. Vi sætter en ære i, at vores arbejde er af højeste kvalitet, og at vi yder den bedste og mest dedikerede service til vores kunder – og vi forventer, at du gør det samme.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

  • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • nødvendig oplæring og videre uddannelse
  • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer


Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

…… klik her, og se filmen om os

Startdato 

Hurtigst muligt
 

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Bo Lysen på mail Bo.Lysen@dk.gt.com eller på telefon 35 27 52 70. Du er også velkommen til at kontakte HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 35 27 52 46.  

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning, cv, eksamensbeviser m.v. så hurtigt som muligt i én samlet pdf-dokument til job@dk.gt.com med revisor med 2-6 års erfaring i emnefeltet.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu