Jobtitel

Erfaren revisor

Placering

København

Speciale / Funktion

Revision

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Revisor

Har du minimum 4 års erfaring inden for revisionsbranchen, og er du klar til et jobskifte – så se her.
 

Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal være med til at løse vores kunders behov.

Opgaver omfatter primært revision og regnskab med hovedvægt på relateret rådgivning – herunder omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer m.v. - for mellemstore og større ejerledede selskaber og koncerner, heraf flere med international profil, inden for brancherne teknologi, ejendoms- og byggesektor, energi, liberale erhverv m.fl.

Du skal mindst have 4 års praktisk erfaring med revision, regnskab og skat, og uddannelsesmæssigt skal du være i gang med eller have afsluttet cand.merc.aud.  – og gerne med en målsætning om at blive statsautoriseret revisor. Det er en fordel, hvis du har kendskab til CaseWare. Du er også rigtig god til at kommunikere på engelsk og dansk - både mundtligt og skriftligt.

Du skal være god til at uddelegere og bevare overblikket, samtidig med at du er ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på dine egne, kollegers, kunders og firmaets vegne. Du er uadvendt, nærværende og empatisk – har gode analytiske evner, og er vedholdende.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, kan vi til gengæld tilbyde

  • en karriere i en spændende, udfordrende og ansvarsfuld stilling i en internationalt orienteret virksomhed
  • attraktive forhold, herunder en god lønpakke samt talrige faglige og sociale aktiviteter
  • nødvendig oplæring og videre uddannelse
  • og ikke mindst et uformelt, sjovt og inspirerende miljø med gode kollegaer

Det er vigtigt, at du bidrager til at fastholde og udbygge en god stemning, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder. Vi er en attraktiv revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi møder hinanden og vores kunder i øjenhøjde, hvilket betyder, at vi har øje for den enkeltes per­son­lige og faglige udvikling og hver enkelt kundes behov. Vi forventer til gengæld villighed og engagement til personlig og faglig udvikling.

Startdato: 1. september 2020

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Christina Bagge på mail job@dk.gt.com eller telefon 3527 5246.

Ansøgninger sendes elektronisk til samme mailadresse. Husk at vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbeviser og eventuelle referencer – gerne som én samlet fil.


Vi behandler ansøgningerne løbende, så send den så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu