Jobtitel

Erfaren medarbejder til Faglig Afdeling

Placering

København

Speciale / Funktion

Kvalitetssikring

Adgangskrav

Se stillingsbeskrivelse

Type af stilling

Fuldtid

Har du erfaring med revisionsfaglige arbejdsopgaver, herunder blandt andet kvalitetssikring i henhold til lovgivning og har du fokus på compliance og ordentlighed, er denne stilling helt sikkert interessant for dig.


Velkommen til en varieret hverdag

I vores Faglige Afdeling vil du komme i berøring med mange forskellige typer af opgaver, og vi forventer, at du har en både struktureret og løsningsorienteret tilgang til disse. Grant Thornton står over for en række projekter som omfatter implementering af ISQM1 og platform til drift og dokumentation heraf, læringsforløb omkring ISA-standarder samt implementering og opfølgning på nyt revisionsværktøj. Opgaverne favner bredt, og er en blanding af både rutineopgaver og mere komplekse opgaver, hvor vi dels betjener ledelsen til sikring af compliance, risikovurdering på firmaniveau, undervisning i faglige fokusområder, kontakt til vores faglige netværk i Danmark og internationalt mv., dels løbende betjener kollegaer i huset, når der i hverdagen opstår faglige spørgsmål indenfor en række fagområder såsom revision og erklæringsafgivelse, regnskab, hvidvask og meget andet.

Det er essentielt for en revisionsvirksomhed, at kvalitetsstyringssystemet er fagligt opdateret, fuldt implementeret, fungerer effektivt og anvendes hensigtsmæssigt. Kvalitetsstyringen sikrer, at kunden og omverdenen har høj grad af sikkerhed for, at vi som revisorer udfører vores arbejde med den nødvendige omhu og i overensstemmelse med lovgivningen, faglige standarder og god revisorskik.

Du vil blive en del af et team på 4, men vi forventer samtidig, at du løfter et betydeligt og selvstændigt ansvar.

Dine kvalifikationer

Du har en cand.merc.aud., nogle års erfaring og er måske endda statsautoriseret revisor. Du har et godt kendskab til og forståelse for Revisorloven og Årsregnskabsloven med tilhørende bekendtgørelser, vejledninger og standarder. Måske har du erfaring fra lignende job. Du har gennemslagskraft, er analytisk anlagt, og er vant til at arbejde med mange og forskellige typer af mennesker. Gode engelskkundskaber er en fordel.
 

Vi forventer, at du er…

  • ansvarsfuld, målrettet og ambitiøs på både dine egne, kollegers, vores kunders og firmaets vegne
  • social og nærværende i forholdet til både kolleger og kunder
  • besidder en sund skepsis, er tillidsvækkende, samt god til at lytte og kommunikere

Vi tilbyder …

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt. Vores omgangstone er uformel og direkte. Vi tror på, at en god stemning på arbejdspladsen betyder engagerede medarbejdere, som resulterer i glade kunder - det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi alle kan være stolte af.

Når du oplever stemningen og huset, vil du mærke vores helt særlige og sociale kultur, hvor vi sikrer vores medarbejdere en bred viden og hjælper hinanden. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø, hvor dit engagement belønnes med ansvar og muligheden for at præge dine opgaver.

Vi har fokus på work-/life balancen, som naturligvis kan se forskellig ud fra medarbejder til medarbejder, og derfor tilbyder vi bl.a. fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde – herudover er der fuld løn under barsel og sundhedssikring. Vi holder ofte sociale arrangementer med alt fra gocart til vinsmagning, da vi tror på, at det er vigtigt også at grine og lave noget sjovt sammen. Sundhed er på dagsordenen hos os, og i kantinen laves sund mad fra bunden, samt vi har flere forskellige tilbud til motion og bevægelse fx eget fodboldhold og løbeklub.

Startdato: efter aftale

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director Lisbeth Hansen på 35275252.

Ansøgninger sendes elektronisk til HR chef Christina Bagge via ”Ansøg nu” knappen. Husk at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle referencer.

Ansøgningsfrist 28. november 2022, men vi kigger løbende på modtagne ansøgninger, og vi glæder os til at høre fra dig.

Yderligere information

Lyder det som dig?

Ansøg nu